Hol lehet beszerezni diólevelet?
ja, de ha nem tudom merre van Miskolcon diófa akkor még is mi a lótetűt csináljak?:)
google-ba kerestem nem hozott ki nagyon semmit.
Nézd meg, hogy hogyan néz ki egy diófa. Aztán sétálj egyet, és nézelődj. Menj biztosra, és vigyél magaddal képet a leveléről.
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!
Nos, nem gyógyászati célra szeretném használni, nem tudtam melyik kategóriába írjam. Ez tűnt akkor a legjobbnak:-D
De amúgy azt hallottam, hogy a diólevelétől egészségesebb lesz a haj és vöröses árnyalatot is ad a hajnak. Tulajdonképp nekem főleg az utóbbi miatt kéne, mert régen ilyen volt a hajam csak azóta elrontottam hajfestéssel stb..És visszaszeretném kapni. Állítólag szebb is lesz tőle a haj.
Most bementem egy gyógynövényes boltba, ott volt dióleveles tea. Nem tudom az mennyire fog hatni, de azért fogok keresgélni majd eredeti diólevelet és azt is kifogom próbálni.
nem tudom a levele menyire színez,de a termésén lévő burok az nagyon,méghozzá szép sárgára elfogja a tenyeredet és nagyon le sem tudod mosni.
csak azért írom,nehogy elszíneződött arc vagy fejbőrrel keljen szenvedned,előbb óvatosan az ilyen házi szerekkel,lehet,hogy nem színezi a bőrt de azért légy óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!