Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Szegeden melyik természetgyógy...

Szegeden melyik természetgyógyászt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nagyon sűrűn fáj a fejem. Pszichés gondjaim vannak, és pms-szel küzdök, vagy legalábbis olyan tüneteim vannak.

Kéthetente, háromhetente szedek be gyógyszert.

Kit ajánlanátok Szegeden? Mennyibe kerül ez?

2011. júl. 10. 21:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Halló,

én a Reikit ismerem, nagyon jól...

Ès Jézus Krisztust is ismerem, nagyon jól. (Gyakorló hívö vagyok.)

A kettöt viszont nem szabad összekeverni!

Ha Jézus nevében gyógyítotok(?), akkor az nem lehet Reiki.

De ha (az igazi) Reikit csináljátok, beavatásokkal stb., annak semmi köze Jézushoz.

2011. júl. 12. 22:02
 12/21 anonim ***** válasza:

"Nagyon sűrűn fáj a fejem. Pszichés gondjaim vannak, és pms-szel küzdök..."

Schüßler-só "NR.8" (Natrium chloratum D 12)

Naponta 1x 5 golyócska. (elszopogatni).

Nem szabad mellette babkávét inni, mert az megszünteti a hatást!!

Valószínüleg hónapokig szedni, mellékhatás nincs, csak jót tehet.

Gyors javulást!!

2011. júl. 14. 10:39
 13/21 homo ludensz ***** válasza:
65%
A Reikit és a hitet nagyon jól össze lehet egyeztetni,hiszen a reikis az orvos vagy a gyógyszerkutató is csak eszköz a Teremtő kezében. A lényege a dolognak hogy mindegyik a rászoruló emberben meglássa a Teremtő Istent hiszen az a saját képmására teremtette egyiket is s a másikat is. Lehet hogy szerencsés vagyok de én Reikisben ritkán találkoztam agresszív emberrel hiszen az összeegyeztethetetlen magával a reikivel. Pénzéhes orvosról keringenek hírek,de lehet hogy ök valóban eladták magukat a pénz ördögének.
2011. júl. 16. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Félreértettél.

Sajnos ez úgy van, hogy aki Reikivel foglalkozik, az maga sem tudja, hogy a Reiki mögött (mint minden esotérikus dolog mögött!) végsösoron az ördög van...

Az emberek jóindulatból, iagzi jóakarásból is "szolgálhatják" az ördögöt, (ez az ördög legjobb trükkje, hogy "jónak" adja ki magát!), mert ezzel a ténnyel nincsenek tisztában.

Csak annyit fognak észrevenni, (és azt sem rögtön), hogy az életük elkezd szép lassan tönkremenni (minden területen) és nem fogják érteni, miért??

A Reiki beavatásokkal, pénzért, (már ez önmagában gyanús és egy ellentmondás(!), mert Jézus azt mondta: ingyen kaptátok, ingyen adjátok ti is tovább!)sajátítható el.

"Bizonyos eröket" kap az illetö egy ilyen beavatásnál, ami SAJNOS NEM ISTENTÖL/JÈZUSTÒL jön!!!!!

Ezek az "erök" lesznek aztán a "kezelésnél" is továbbadva...

Ezt jó (KELL) tudni!!

MINDEN Reikit messze ívben el kell kerülni, akármilyen rendes is az illetö, aki csinálja!

Ö maga sincs tisztában a valódi háttérrel...

2011. júl. 16. 15:38
 15/21 anonim ***** válasza:

Te ezt honnéd veszed, honnét tudod?

Te vagy Jézus, vagy maga az Ördög?

2011. júl. 16. 15:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Jól vagyok tájékozódva. (Az ilyen dolgoknak nem árt utánanézni...)

Sok embert ismerek, akik nagyon negatív élmények (komoly megbetegedések és tönkrement existenciák után "kiszálltak" Reiki-böl. (A legjobb, el sem kezdeni!)

Igen, Jézus Krisztus követöje vagyok, egy keresztény ember.

Ha érdekel az ilyenfajta gyógymód (minden veszély nélkül!), akkor keresd az egyházaknál a Karizmatikus Megújulási Mozgalmat.

Sok sikert!

2011. júl. 16. 22:25
 17/21 homo ludensz ***** válasza:
65%
Kedves jól tájékozott. Elhiszem hogy számodra az a gyülekezet szimpatikus mert hasonló gondolkodásúak között jól érzed magad. Kívánom hogy működjetek minél eredményesebben csak arra kérlek hogy aki más úton jár azt sem ítéld el. Jézus nem tett különbséget az egyszerű halász s a megvetett pénzváltó között.Az irgalmas szamaritánus sem azt nézte ki az aki vérben fekszik. Az embertársaid iránti szeretet és segíteni akarás nem kérdi honnan származik. A mások kritizálása,megítélése mögött mindig ott lapul a "kisördög". Nincs tévedhetetlen ember sem út csak befolyásolható ember van.
2011. júl. 18. 11:51
 18/21 anonim ***** válasza:
11,51-nek ment a zöld kezecske!
2011. júl. 18. 11:55
 19/21 anonim ***** válasza:

11:51-nek:

Az a baj, hogy nem olvasod el, (vagy nem elég figyelmesen) a dolgokat, amiket írtam...

A Reiki-nek SEMMI köze Jézushoz, Istenhez stb., egyértelmüen NEGATÌV (démonikus) eröktöl jön.

Nekem nincs kedvem erröl vitatkozni, mindenki szabad ember és azt csinál, amit akar.

(és úgy veszélyezteti az életét, ahogy akarja.)

A véleményemet csak azért közöltem, hogy figyelmeztessem azokat, akik a Reiki veszélyeiröl esetleg eddig még nem hallottak.

"Akinek füle van, az hallja..."

2011. júl. 18. 13:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem vitázom!

LEGYEN néked a te hited szerint!

Nekem meg az enyém szerint!

2011. júl. 18. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!