Az baj, ha a szempilláimat bekenve ricinus olajjal, és az a szempilláimról lekenődik a szemeim alá, szóval ettől lehet valami baja a bőrömnek?
:-S
Mert sajnos mindig lekenődik.
nemhiszem. :)
nekem is lekenődik, és semmi baja a bőrömnek. :D
Én eddig úgy vettem észre, hogy mintha sűrűsödött volna a szempillám :-)Sajnos kihullott a sok festéstől azt már abba is hagytam egy fél éve..
Remélem nem gond, ha fel/és le kenődik. De azért leszoktam törölni.
Hát nem a legjobb, ha már olajat kensz a szemed alá.
Elég tömör olaj, hogy a pórusokat eltömítse, meg ne hagyja lélegezni, a szem bőre meg különösen érzékeny.
De ha csak kúraszerűen használod és nem évekig folyamatosan, akkor semmi hatását nem fogod tapasztalni, nyugi. :D
Nem a szemem alá kenem , hanem a szempilláimra. Konkrétabban a szempilláim tövében, de menni szokott a végére is mármint a szempillák végére. és úgy kenődik le a bőrömre amit nem szeretnék de nem nagyon tudom megakadályozni.
Nem tudom meddig kell használni ameddig hat gondolom. Eddig csak negyedéig van sikere..Úgyhogy még használni fogom legalább 2 hétig.
úgy imádom az ilyen válaszokat
És miért baj utolsó?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!