Hosszútávon szedhető a sedatif pc?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 16:32
1/7 anonim válasza:
betegtájékoztató. ott le van írva, de már nem emlékszem rá, nézd meg. biztos hogy nem lehet hosszú távon, vagyis kell azzal is szünetet tartani
2/7 anonim válasza:
Semmilyen gyógyszert sem szabad hosszú távon szedni...
3/7 anonim válasza:
A tájékoztató annyit említ, hogy ha nem enyhülnek a tünetek néhány héten belül, akkor fordulj orvoshoz. Mivel homeopátiás szer, homeopátiás dózissal, igazából minden mindegy, mert tejcukron kívül nagyon más nincs benne.
4/7 JoC:HuN válasza:
Wőőőj, "Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
- xD
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szedhető e hosszútávon, engem inkább az érdekel, hogy tényleg nyugtató hatása van?
6/7 anonim válasza:
nálam nem votl nyugtató hatása. mondjuk én elég komoly pánikbeteg voltam. azt mondta amúgy a doki hogy ezt inkább érettségizőknek vizsgázóknak javasolja.
7/7 Kriszta7 válasza:
Próbáld meg a Nervoheelt, az inkább hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!