Miért volt a lábgörcsöm? (többi lent)
Tegnap voltunk strandon haverokkal és fociztunk, utána mentünk a medencébe és úszkáltam oda vissza több hossz-t és begörcsölt először a bal vádlim. Sikerült elmúlnia a fájdalomnak végre aztán mentem megint úszni, akkor a jobb vádlim. Később jobb lábamon hátul a combom, fél óra múlva a bal lábamon hátul a combom.... ezeket nem tudom mitől vannak remélem semmi komolyabb probléma örülnék ha minél hamarabb válaszolna valaki
Köszönöm
nem kell nagyon parázni!
csak magnézium hiányod van, onnan tudom, hogy nekem is.:D
csak nekem már sokkal ritkábban, egyél magnézium tablettát, napi egyet, vagy vmit amibe van rendesen.. és elfog mulni, vagy csak nagyon ritkán fog begörcsölni.. de rendesen, ne csak egyszer kétszer szedd. !
Ez a válasz hasznos volt :). köszi szépen most tényleg megnyugodtan.
Megfogadmo a tanácsodat.
De amúgy ez most alakulhatott ki nem olyan régen mert sokat szoktam úszni nem lehet attól, hogy a foci az máshogy veszi igénybe az izmokat mint az úszás??
Amikor a szervezet erőteljesebb fizikai megterhelésnek van kitéve, akkor az izmokból elsődlegesen a magnéziumot égeti el. Ezért van az, hogy pl. a focistáknál is gyakran előjön az izomgörcs.
Most 3 napig megihatsz nyugodtan napi 2 szemet, további 2-3 napig napi 1 szemet. Ezzel "visszapótoltad" a hiányt. A továbbiakban pedig minden olyan este 1-1 szemet, amikor hasonló erőteljesebb napod volt.
ne izgulj, nekem is szokott, hasznos volt az elsö válaszolo kommentje : )
nekem akkor is szokott,ha pl melegvizes medencéböl,hidegvizbe megyek, vagy pl ha csak ugy felforrt testel belevetem magam a hidegvizbe : )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!