Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha valaki rákos, és tudja is,...

Ha valaki rákos, és tudja is, de nem tudatosítja, vagyis nem vesz tudomást róla, az meggyógyul?

Figyelt kérdés
Mert hallottam róla,hogy ha nem kezeljük betegként magunkat akkor hamarabb kilábalunk a betegségből,személyesen is érintett vagyok ebben a betegségben.
2011. máj. 28. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Úgy legyen.
2011. máj. 28. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Magától nem fog meggyógyulni. Szükség van a betegségtudatra. De nagyon nagy optimizmusra is. A gyógyulásba való hit a gyógyulás záloga, de csak megfelelő kezelés mellett. Javulást!!!
2011. máj. 28. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom, hogy ettől feltétlen mindenki meggyógyul.

Sokan csupán azt hiszik, nem foglalkoznak vele, de közben csak elrejtik tudatuk legmélyére.

Viszont én hiszem azt, hogy mi vagyunk saját magunk legjobb orvosai.

A gyógyszer, doktorok, segíthet, de minden fejben dől el!

Sikeres a gyógyulás, ha a fejedben elhiszed, tudatosítod, hogy igen, képes vagyok meggyógyítani a szervezetem.

Pozitív megerősítéseket használj.

Pl. ahelyett, hogy azt mondanád : "Nem vagyok beteg.", mondd azt "Egészséges vagyok!"

Ne használd a "ne, nem" szót.

Ajánlom figyelmedbe a Tudatalatti tízparancsolatát Balogh Bélától, én már 2. éve ezt hallgatom, sokszor erre alszom el.

http://www.youtube.com/results?search_query=balogh+b%C3%A9la..

http://www.youtube.com/results?search_query=balogh+b%C3%A9la..

Ha nem sikerül letölteni írj levelet, nekem megvan.

2011. máj. 28. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem linkeltem be a letöltést előbb, ez az:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 28. 14:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Anyukám beteg,és amióta megtudta,először összeomlott,de másnap azt mondta ő nem beteg,és ne is beszéljünk előtte erről,csak félek,hogy ez nem vezet jóra.A baj csak az,hogy ő nem túl fogékony az ilyen agykontrollokra...hiába magyarázom neki,hogy minden fejben dől el,ő inkább tudomást sem vesz a bajról.
2011. máj. 28. 14:43
 6/10 Smartguy86 ***** válasza:

Szedjen sok vitamint, főleg C-vitamint nagy dózisban (napi 2000 mg legalább).

Amúgy érdemes elolvasni ezt:

[link]

2011. máj. 28. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom minden betegségnek oka van.

Pl. itt van papám aki szintén "szektásoknak" tartja azokat akik hisznek az ilyen dolgokban és hülyeségnek tart minden ilyet.

Pár éve volt egy agyvérzése és utána ő mondta, hogy igen, ez jó figyelmeztetés, ébresztő volt az élettől neki, hogy nem figyelt magára eléggé, rohant, stresszelt, nem táplálkozott rendesen.

Azóta megváltozott.

Nem is kell hinni az ezo-dolgokban, csupán azt kellene tudatosítania mamádnak, hogy képes a gyógyulásra és változtatni azon ami rossz az életében, legyen az lelki, vagy fizikális dolog.

Az is mindegy, hogy abban hisz, önmaga képes meggyógyulni, vagy abban hisz, hogy a kezelések által lesz egészséges, lényeg, hogy valóban elhiggye.

A gondolatoknak teremtő erejük van!

2011. máj. 28. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:

"Ha valaki rákos, és tudja is, de nem tudatosítja, vagyis nem vesz tudomást róla, az meggyógyul?"

Nem. Annál a rák áttéteket képez, és meghal.

Jó dolog a pozitív gondolkodás, de a tényeket nem szabad ignorálni.

2011. máj. 28. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
ha kezelésekre jár és mindent megtesz a gyógyulásért de közben nem azzal telik a nap 24 órája hogy amiatt kesereg hogy beteg akkor az még használhat is a gyógyulásban. mivel pozitívan áll a dologhoz.
2011. máj. 28. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Vannak ez az új "trendek", hogy a c vitamin mindenre jó. Meg ezek a nagydózisú vitaminok (Lenkei, Vitaminkirály). Jól megideologizált átverés. Ha meg nem jön be, széttárják a kezüket, hogy "hmmm... biztos nem evett elég vitamint, vagy túl későn ette, vagy nem volt elég pozitív..."

Ne higgy nekik. Ha anyukád nem akar élni (és szendvedni), visszautasíthatja a kezelést, de akkor meghal.

Ha viszont élni akar, akkor kezeltesse magát, és MELLETTE, orvosi engedéllyel szedje a vitaminjait.

2011. máj. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!