Hogyan kell készíteni a fülgyertyát házilag?
Kedves Utolsó!
Az okos ember más kárán tanul, a buta meg a sajátján. Sosem értettem ezt a "próbáld ki magad, addig ne mondj véleményt" hozzáállást. Gondolom a hipóivás egészségkárosító hatásairól is csak akkor áll jogomban nyilatkozni, ha ledöntöttem két decit.
Válasz a Hopi indiánnak!
Na, ha ti több millió gyertyát eladtatok már, és ezekkel a baromságokkal szédítitek az embereket, akkor megértetek arra, hogy valaki végre már megtegye ellenetek a feljelentést vásárlók megkárosítása miatt! Nem szégyenlitek ti magatokat, emberek tucatjait becsapni, hülyének nézni! Linkeld már be azt az ÁNTSZ bevizsgálási jkv-et! Még ekkora pofátlanságot! Na ha valaki nem lusta, az olvasson! Kipróbáltam ezt a híres fülgyertyát, mert, hát én is csak olyan hülye vagyok, aki a saját kárán tanul! Elhűlve tapasztaltam az elégett gyertya szétbontása után, hogy mi minden förtelmet kiszívott a fülemből észrevétlenül! Aztán, az ördög nem hagyott nyugtot, vettem még egy adagot, és az egyiket egy feles pohárba állítva elégettem. PRÓBÁLJÁTOK KI TI IS! A steril tisztára eldörgölt, semmit nem tartalmazó feles pohárból is "kiszívta" a sok dzsuvát! Ha valaki ebből sem értené meg, a fülzsírnak, és a csaló indián által mindenféle baromságnak, BAKTÉRIUMNAK elmondott trutymó nem más, mint a gyertya égésterméke, ami alul összegyűlik! De te szemfényvesztő Hopi, elmesélhetnéd részletesen azt az általad említett baktériumot is! Az ember esze megáll, hogy mekkora gusztustalan csaló patkányok léteznek! Igaz a mondás! Amíg lószar van, veréb is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!