Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Kisbabát szeretnénk, talpmassz...

Kisbabát szeretnénk, talpmasszázsra járok. Segitett valakinek ez a módszer a gyermekáldásban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ma felhívtam az egyik legnépszerűbbet: Sz.Szigfrid/Budaörs

Tudjátok mit mondott amikor felhívtam..? Hogy a két hónap múlva esedékes lombikomat, toljam el, járjak hozzá talpmasszázsra, tartsam a diétát. Azt mondta, hogy én határozom meg a dátumot, mikor lesz beültetés.

És ezt az embert ajnározzák városszerte, mint népszerű reflexológust?????

Aki még azt sem tudja, hogy a lombikprogramomat nem én határozom meg, hanem a ciklusom????,

De itt még nem volt vége. Ez a szemét azt merte mondani nekem a telefonban, ha nem ezt csinálom, akkor 100 százalék, hogy nem sikerül.!!!

Szerintetek épeszű aki ilyet egyáltalán kimond egy lombik előtt álló nőnek???

És persze azt is mondta, hogy ha hozzá járok, betartom stb, akkor 100 százalék, hogy sikerül. ez egy elmebeteg. hogy mer valaki ilyet mondani?? hiteltelen gazfickó!

Azt választotok, akit akartok lányok...de nagyon nem ajánlom ezt az embert. Egy gátlástalan szemét volt velem a telefonban! Felháborító.

2009. dec. 4. 17:59
 12/12 anonim válasza:
Nálunk sem jött a baba.Elmentem talpmasszőrhöz,ő mondta ,hogy pajzsmirigyproblémám van.Elmentem endokrinológushoz,aki ezt igazolta és gyógyszeres kezelést javasolt.A talpmasszőröm ezt feleslegesnek tartotta és MEGÍGÉRTE,hogy egészséges gyereket fogok szülni;hát csak nem jött össze a baba.Nem kevés pénzbe kerültek a kezelések és az álltala javasolt és eladott homeopátiás szerek sem.Mondhatom:nagyon megbántam,hogy pénzt és időt pazaroltam rá.Azt azonban el kell ismernem hogy egyedül ő volt képes megállapítani a probléma okát.Azóta endokrinológus kezel,gyógyszert szedek és van egy gyönyörű egy éves lánykám.:D Remélem segítettem.
2010. nov. 10. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!