Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Melyik gombáról beszéltek a...

Melyik gombáról beszéltek a tévében?

Figyelt kérdés
Most beszélnek a tévében egy egy gombáról, ami kigyógyította a gyereket az agydaganatból, és tudományosan is bebizonyították, hogy működik meg minden, de arról senki sem mond egy szót sem, hogy melyik gombáról van szó. Tudja valaki?
2011. ápr. 28. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudod, ez NEM tudományos hir, csak valamelyik szenzációhajhászó adó hozhatta a hirt. A "tudományosan is bebizonyították" csak annyit jelent, hogy a TV-ben valaki ilyen mondott - ha tényleg lenne ilyen, akkor az összes adón, újságban, mindenhol erröl lenne szó, mert ez annyira nagy eredmény lenne. De ez már csak azért sem lehetséges, mert az agydaganatoknak nem ugyanaz az oka, igy EGY gyógyszer nem lehet mindre hatásos.
2011. ápr. 28. 07:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó. Bánom is én. Azért kipróbálni csak szabad nem? Valaki tudja a nevét?
2011. ápr. 28. 07:54
 3/7 anonim válasza:
3 féle gomba van, ami jó hatással van a szervezetünkre: kefír gomba(ezt tejben kel elkészíteni), japán kristály gomba(ezt vízben), és végül a kombucha(zöld teában)! Mindenek van rengeteg jó hatása, de foglalkozni kell velük. Internetes oldalról is tudsz rendelni.
2011. ápr. 28. 08:22
 4/7 anonim válasza:
Én a végét csíptem el valamelyik reggel egy beszélgetésnek, abban a patkónyelv gomba hatásairól volt szó Varga doktor előadásában. Ő rákkutatással és daganatos betegségek gyógygombákkal történő kezelésének vizsgálatával foglalkozik. Remélem segítettem!
2011. ápr. 29. 14:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta megtudtam, hogy valószínűleg a reishi gombáról lehetett szó.
2011. ápr. 29. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha írsz nekem egy email címet, megírom neked a Reishi gombának megfelelő készítményt. Ez jóval olcsóbb én is használom.
2011. ápr. 29. 22:34
 7/7 anonim válasza:
Örömmel olvasom hogy akad a ki elfogadja a természetes gyógymódot,remélem használ neked és remélem megosztod velünk a tapasztalataidat,mert biztosan sokaknak segítesz vele. :)sok sikert!
2011. máj. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!