Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hol lehet venni eredeti Maria...

Hol lehet venni eredeti Maria Treben receptje alapján készült svédkeserűt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehol. Csak a nagy svéd keserű kapható. De nem ajánlom hogy belsőleg fogyaszd huzamosabb ideig, ha megfogadod a tanácsom. A vesére ártalmas növények is találhatók benne. Treben asszonnyal nagyon vigyázni kell.
2011. ápr. 25. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szó, ami szó, Maria Treben sokszor esik túlzásba. Egy helyen azt írja, hogy egy kanálnyi svédkeserűvel ki lehet józanítani egy részeget.
2011. ápr. 26. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi de nekem külső használatra kell kell :)
2011. ápr. 26. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

De sokkal jobb es olcsobb a gyogyfuvet megvenni es beletenni palinkaba vagy vodkaba. Most erlelem az enyemet dunsztos uvegben. Megkostoltam es embertelen keseru. Egyszer regen rendeltem uvegeset es az nem volt ilyen keseru. Jobb ha az ember maganak kesziti, ismerosomnek is ugy valt be.

máj. 29. 05:19
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a rendes link. Nem olcsok 😕 Kulfoldrol nemet címkeset is lehet rendelni de az is jo draga. De a hazi keszitesu masfel liter lesz es sokaig kitart.

máj. 29. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!