Miért mondják, hogy a legnagyobb butaság megfázáskor citromos teát inni?
Figyelt kérdés
nekem mindig is bevált, és sokkal hamarabb elmúlt a megfázásom, minthogy ilyen neocitránokat szednék. orrspray-ket2011. ápr. 25. 15:50
1/5 anonim válasza:
nem tudom miért mondhatta akárki is, én mindig azt hallottam hogy jó, max akkor nem jó a túl sok citrom ha be van gyulladva a torkod is
2/5 anonim válasza:
Van alapja. Gondolom aki ezt mondja az úgy gondolja, hogy a c-vitamin miatt iszod a teát, amiről köztudott, hogy 60 fokon már hült helye.
Egyébként én semmit sem szoktam inni, se teát, se mindenféle gyógy löttyöket és mégis gyorsan meggyógyulok.
Ez valahol alkat kérdése is.
3/5 anonim válasza:
Arra szokták mondani, hogy a citromban lévő C vitamin már nem vitamin a forróban.de senki nem issza 60-70fokosan a teát.akkor kell belerakni a citromot, amikor már ihatóra hült
4/5 A kérdező kommentje:
hát de én is megcsinálom a sima teát megvárom mig kicsi kihűl, mert ugyebár a c vitamin tartalma olyan magas hőfokon megszűnik, de én utána szoktam bele rakni, hogy éppen hogy azért normális iható meleg legyen, nem pedig rögtön utána.
2011. ápr. 25. 16:16
5/5 anonim válasza:
Nem butaság,nyugodtan igyad a citromos teát, a lényeg az, hogy sok folyadékot fogyassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!