Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért mondják, hogy a legnagyo...

Miért mondják, hogy a legnagyobb butaság megfázáskor citromos teát inni?

Figyelt kérdés
nekem mindig is bevált, és sokkal hamarabb elmúlt a megfázásom, minthogy ilyen neocitránokat szednék. orrspray-ket
2011. ápr. 25. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom miért mondhatta akárki is, én mindig azt hallottam hogy jó, max akkor nem jó a túl sok citrom ha be van gyulladva a torkod is
2011. ápr. 25. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Van alapja. Gondolom aki ezt mondja az úgy gondolja, hogy a c-vitamin miatt iszod a teát, amiről köztudott, hogy 60 fokon már hült helye.

Egyébként én semmit sem szoktam inni, se teát, se mindenféle gyógy löttyöket és mégis gyorsan meggyógyulok.

Ez valahol alkat kérdése is.

2011. ápr. 25. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra szokták mondani, hogy a citromban lévő C vitamin már nem vitamin a forróban.de senki nem issza 60-70fokosan a teát.akkor kell belerakni a citromot, amikor már ihatóra hült
2011. ápr. 25. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:
hát de én is megcsinálom a sima teát megvárom mig kicsi kihűl, mert ugyebár a c vitamin tartalma olyan magas hőfokon megszűnik, de én utána szoktam bele rakni, hogy éppen hogy azért normális iható meleg legyen, nem pedig rögtön utána.
2011. ápr. 25. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem butaság,nyugodtan igyad a citromos teát, a lényeg az, hogy sok folyadékot fogyassz.
2011. ápr. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!