Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Károsak e az agyértágítók?

Károsak e az agyértágítók?

Figyelt kérdés

Károsak e az agyértágítók?

Nekem egy homeopátiás változatát ajánlották c200-típus megjelöléssel

2011. ápr. 20. 23:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék rá, hogy melyik gyógynövény mérgező szerinted//???????? Vajon miért kapta akkor a gyógynövény nevet?
2011. ápr. 24. 23:19
 22/33 anonim ***** válasza:
Holnap majd válaszolok egy - két dologra. Csak tudod az a baj, hogyha belefognék mondjuk a homeopátia részletes elmagyarázásába, egyrészt úgysem értenéd meg, másrészt meg oldalakat kellene írnom, amihez a pályázatok, kutatások mellett sem időm sem kedvem. Most csak annyit, hogy kicsit gondold át hogy egy növény miért is tud fennmaradni a legrosszabb körülmények ellenére is. A sejt öregedés gátlóról pedig már vagy száz oldalas tanulmányt írtam, ezt sem valószínű hogy le fogom ide írogatni, gondolom ezt megérted, másrészt meg ugye ha sikerül ez hatalmas pénz is lesz, és nem szeretném ha másé lenne a dicsőség.
2011. ápr. 25. 01:10
 23/33 anonim ***** válasza:

Idézet: "Azért kíváncsi lennék rá, hogy melyik gyógynövény mérgező szerinted//?????? Vajon miért kapta akkor a gyógynövény nevet?"

Azért gyógynövény a neve, mert megfelelő mennyiségben és módon alkalmazva gyógyít(hat). Nagyon sok mérgező, illetve allergén gyógynövény van. Semmit nem szabad ész nélkül szedni. Egy enyhe túladagolás is képes nagy bajt okozni. Ha kamillateából túl sokat iszol, valószínűleg semmi bajod nem lesz, de ez már nem mondható el a cickafarkról, az ürömfélékről, az orbáncfűről,a vérehulló fecskefűről, és sorolhatnám tovább. A fentebb tárgyalt gingko biloba szedésének is vannak kockázatai

2011. ápr. 25. 02:38
 24/33 anonim ***** válasza:
Kedves gyógyszerész! Nm minden járvány megállításához kell orvos, meg kutató. Pl. a nagy középkori pestisjárvány is magától szűnt meg.
2011. ápr. 25. 11:29
 25/33 anonim ***** válasza:
Meg ezer dohányosból csak 999 aki ténylegesen annak következményeibe hal bele, tudom én. Ezt szeretem, amikor valaki mondjuk 1000 esetből kiragad egyet, és a többi 999 - en meg átsiklik és azt szajkózza. De mindenki egye, szedje amit jónak lát, én csak egy biológus vagyok( a gyógyszerész nem ugyanaz), ez az életem, én soha nem írok egy olyan kérdésre amiben nem vagyok jártas, ergo nem járok oda okoskodni csak hogy leégessem magam. Ezért feleslegesnek tartom az időmet kisregények írására fordítani mind az öregedésgátló enzimről, mind a Lenkei féle népbutításról, hogy a többi hókusz - pókuszba már bele se menjek. Ha lesz egy olyan kérdés ami konkrétan ilyen témákat feszegetne, és csak olyan emberek írnának akik tényleg ezzel foglalkoznak, ott lenne ennek értelme. Így viszont nincs.
2011. ápr. 25. 13:44
 26/33 A kérdező kommentje:

Szerintetek ártalmas lehet ha hosszútávon szedek agyértágítót (független attól,hogy természetes v mesterséges összetételű) ?

Köszönöm a válaszotokat

2011. ápr. 25. 17:29
 27/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mindegy hogy természetes, vagy más, szintetikus anyagot juttatsz be a szervezetedbe. Van különbség. De a lényeg az, hogy nem jó a gondolkodás menet.

Először próbálj meg úgy táplálkozni, hogy javuljon a helyzet, mondjuk kevesebb állati fehérjét kellene enni, hogy tisztuljanak az ereid. Másodszor próbálj meg inkább vitaminokat szedni, az E-vitamin és a C-vitamin korlátlanul szedhető mindegyik másik vitaminon kívül is, és ezek hatására javul az érhálózat állapota. Ezek nem a tünetet mulasztják el, nem mesterségesen tágítják az ereket, hanem arra késztetik a szervezetedet hogy normálisan keletkezzenek az erek felépüléséhez szükséges sejtek. Így egy idő után már nem lesz probléma a memóriával, a gondolkodással.

Saját tapasztalataimat írtam le, mióta szedek nagy dózisú táplálékkiegészítőt, már nincs gondom ezekkel.

2011. ápr. 26. 11:05
 28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,megfontolom a tanácsodat.Mégis csak jobb ha a szervezetemet tisztítom,működésbe hozom a megfelelő táplálkozással.Az nem csak az ereimre van jó hatással:)
2011. ápr. 26. 11:29
 29/33 anonim ***** válasza:
Így van, sok sikert!
2011. ápr. 27. 08:13
 30/33 anonim ***** válasza:
Így van, kérdező, sok sikert. Egy agresszív önjelölt természetgyógyásszal nem alacsonyodok egy szintre azzal hogy elkezdjek vele vitázni, ennél nekem sokkal komolyabb munkáim vannak. Az egészséges életmóddal egyetértek, azt próbáld betartani, a többi meg a te dolgod, annak hiszel akinek akarsz. Azért az E vitamint ne vidd túlzásba, ahogy a C vitaminból se vegyél be napi 500 mg - nál többet. Kivéve ha megfázás kerülget, akkor 1000-2000 mg - ra felviheted. Egyébként szeretem amikor komoly kutatómunka közben meg tudnak nevettetni, mint ezzel a szintetikus nem szintetikus baromsággal. Istenem, ha valójában tudná mit is jelent....... Minden jót neked kedves kérdező.
2011. ápr. 27. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!