Mi fáj jobban az oltás vagy a vérvétel?
A vérvétel.
Az oltásnál csak beléd szúrnak egy tűt, a vérvételnél is beléd szúrnak egy tűt, de az sokkal tovább tart és a vénádba szúrják bele ahol több az idegvégződés, mint a vállban és még a bőröd is vékonyabb, és ezért jobban fáj.
Szia,
attól függ a helyzet, honnan nézed. Ha nyűgnek találod, akkor fáj. De ha úgy nézed, hogy mindez érted van, hogy egészséges maradj, hogy segítsenek, nos akkor is fáj :)
Csak akkor másabb az 'íze' a dolognak. Ha belátod, hogy mindez érted, és nem ellened van, akkor nyilván azt is megérted, hogy ennyit megér egy oltás, vérvétel.
Én spec soha nem féltem a tűtől, nyilván mert magasabb a fájdalomküszöb szintem a többiekénél. Gondoljunk csak bele, az orvosok értünk vannak, mégis szinte mindenki ódzkodik dokihoz menni(de legalábbis nehezen szánjuk rá magunkat). A vérünk éltet minket, és a nagy többség mégis fél a vértől, de miért?
Szóval ne parázz, ennyit bőven megér, hogy egészséges vagy. Viszont a helyedben azért mondanám anyukámnak: "És tőled is vesznek vért?" Én már csak ilyen vagyok.
Remélem azért segítettem. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!