Az egyik barátnőm azt mondta h a pattanás utáni hegekre forrázak le diófalevelet és rakjam az arcomra. De hol tudok venni diófalevelet?
Szerintem sehol, azt csak szedni lehet, diófáról (de legalább ingyen van). Viszont én még nem hallottam, hogy ez hatékony lenne, de hátha.
Ha még sebes a heg, akkor Curiosa gélt javasolnék, ha pedig már begyógyult de heges maradt, akkor Contractubexet, mindkettő 1000-1500 Ft körül van és ezek patikában kaphatók.
drogériákban biztosan kapsz.
Az elsőnek: tél van, ilyenkor nincs levél a diófán, mert nem örökzöld! :)
Diófalevélboltban.
Esetleg holdtöltekor, pontban 00:00kor fekete kakas vérével kenegetsd. :D :D
Tudod mit kenj rá? Neogranormont. Hámosító, gyulladáscsökkentő. Annó nekem ezért is nem maradtak hegek a bőrömön.
25/f
Ezt nem hiszem el!!Mér ajánl neki mindenki ilyen meg olyan sz@r gyógyszereket?? Próbáld csak ki azt a diófaleveles bigyuszt. Az legalább természetes és nincs tele mindenféle hüjjje mellékhatással, mint azokban azok a nyominger gyógyszerek, amiket mindig reklámoznak.
Jólvan elismerem, sokszor van, hogy szedni kell, őket, de amikor csak lehet kerüld őket.Pár pattanásért ne áldozd fel a fél egészségedet!!
Am nem lehet kapni olyan levelet. Ki kell húznod tavaszig, és tépned kell diófáról:)
Am majd ha jön a jóidő sokat napozz, az is jót tesz nekik, vagy gőzöld az arcodat kamillateával...sőt, nekem még az arcszesz is jót tett.
remélem segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!