Barátom sulyos leukémiás. Az orvosok már nem tudnak segíteni. A rákos sejtek gyorsan szaporodnak. Milyen alternatív megoldás létezik még?
Szia ! Nagyon sajnalom, mert ennel rosszabb nincsen, en az egyik ismerosomet decemberben vesztettem el , szinten rak miatt. O szeretett volna ilyen teat , vagy konzultaciot ettol az urtol, de mar sajnos keso volt.
Azt, hogy mennyire lett volna hatasos sajnos nem tudom.
Legy eros ! Jobbulast neki , lehet , hogy o is a gyogyultak koze fog tartozni.
Nem tudnak segíteni? Már túl van minden kezelésen és nem javult? Vagy mit jelent, hogy nem tudnak segíteni?
Az én egyik barátomnak 40% esélyt adtak. Ő felépült és maradéktalanul meggyógyult. Sajnos egy másik barátom nem volt ilyen szerencsés. :(
Ne haragudj, nem tudok tapasztalati választ adni. Ám pont ma került a kezembe egy írás ami talán segíthet valami módon.
Papayás kombucha,céklalé.Anyumat a cirrózisból(máj rák) gyógyítottam ki.A céklaléből naponta 1 kg céklának a frissen facsart levét(Gyümölcscentrifugával).Lehet többször is,de vigyázni kell ne éhgyomorra és ne töményen,hanem fele-fele vízzel hígítva.
A COD teát tudom én is ajánlani,ecchinácia,sok fokhagyma.
A remény hal meg utoljára...
Kissejtes (nagyon agresszív) tüdőrákban rendkívül jó tapasztalataink vannak a COD teával nekünk is. Kopp-kopp-kopp.
Ami még működik, az a KQN víz -és fürdőkúra. Ennek avíznek a képlete nem H2O, hanem H2O128. (százhuszonnyolc) Nem hasonlítható sem a pi -vízre, sem a többi ilyesmire. Oxigéndús közegben nehezen tudnak szaporodni egyes daganatos sejtek.
Léböjtkúra.
Ha legyengült mára kemotól, akkor ez nem fog menni sajnos- nem is részletezem...
COD teának is kell idő, amíg kifejti a hatását. A fenti oxigénterápiát viszont ajánlom jó szívvel még így, végstádiumban is- bár legyünk őszinték: csodák ritkán vannak.
Őszinte együttérzésem.
A H2O128, azaz a KQN víz linkje lemaradt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!