Meddig tartson a gyogyviz-kura, pl. Mira gyogyvizzel?
A magas asvanyiso tartalma miatt, pl. natrium 4950 mg/l. Napi 2 dl ajanlott ehgyomorra, de meddig?
Ha lehet, indoklassal kernem, tehat nemcsak "hasamra csapott" velemenyeket. Elöre is köszönöm!
attól függ, hogy milyen kúrát csinálsz.
Tisztítókúránál 2-3hetet ajánlanak
deolvasd el a honlapon
www.mira.hu
Köszönöm. Epetisztito kurat.
Ra van irva, hogy hasmenesnel nem szedgetö, es eddig a 2-3. naptol hasmenesem jelentkezett, nem ertem, miert??
Nem vagyok "hasmeneses", de ettöl jelentkezett. A Mira vizre nincs rairva, hogy csak szekrekedesre alkalmazhato, viszont epe-majproblemakra is irjak, emiatt csinalom.
Egyebkent könnyü beirni az olyan "segitseget", hogy www.mira.hu, anelkül, hogy az elsö valaszolo rakattintott volna, ugyanis a valaszolo altal ajanlott oldal egy DJ oldala, azaz egy zenei oldal, köze sincs a Mira vizhez!!!
Barmilyen furcsa is, nem mindenki tud idöt forditani a keresesre, csak a google-ba beirva az elsö oldalt tudtam vegigolvasni. Most, hogy a ferjem varatlanul hazaert, kerültem ismet a computerhez, es lattam, hogy micsoda oldalt ajanlott.
A Mira viz hivatalos oldala valoszinüleg az, amit meg a kerdes feltevese elött a google-ba beirva talaltam, es ahol sajnos nem talaltam valaszt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!