Mágneses háttámasz az Auchanban, ér valamit?
Nem drága. Rossz a tartásom és arra gondoltam, hogy vennék egyet. Szerintetek érdemes megvenni?
"Fáj a háta? Rossz a testtartása? Segít csökkenteni az izomfájdalmakat és javítja a tartást. A gerinc és háttámasztó részében 12 gondosan elhelyezett 800 Gauss mágnes található. Állítható, több méretben"
Én is pont ezen gondolkozom... Valamilyen szinten biztosan jó, mert kikényszeríti a helyes testtartást, a mágnesekről nem tudok nyilatkozni mert még nem tapasztaltam a hatásukat.
Én szerintem veszek egyet.
17:09,
ugyanezt a tartásjavítót spéci gyógyboltban 10ezerrel (pontosabban 9800-zal) többért találtam. Meg is vettem, hogy tört volna le a kezem.
Te pedig hogyé' vetted a szemellenződet?
Az állandó mágneses térnek semmilyen hatása nincsen a szervezetre. szóval átverés az egész.
Inkább szerezz be egy kényelmes széket.
orvos
Orvos,
ha egyáltalán nincs benne mágnes, akkor hasznos, mert jó testtartásra készteti a használóját.
Vehetek én kényelmes széket, ha összvissz napi 2 óránál többet nem töltök benne.
...akkor is hasznos..
Bocsánat!
Előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!