Lelki problémákra akupunktúra?
- állandó szorongás: a kinézetem miatt (főleg a heg)
szorongás, hogy mit gondolnak rólam
- szorongás, lámpaláz társaságban, feleletnél, vizsgáknál
- halálfélelem főleg elalvásnál (hogy többé nem kelek fel), de van hogy napközben is (akármi történhet, a legkülönfélébb dolgok jutnak eszembe, pl. kisiklik a vonat, a busz lehajt a hídról, elütnek, kocsival baleset, stb.), emiatt nem tudok rendesen pihenni, hajnalban alszom el -> kimerültség (ha a barátommal alszom, általában nyugodt vagyok)
- lehangoltság, elhagyatottság, rossz kedv, ha nem vagyok a barátommal
- önbizalomhiány
- akaraterő hiánya a tanuláshoz, jövő megalapozásához…
- pánikrohamok (heves, gyors szívdobogás, halálfélelem, önkontroll elvesztésétől való félelem, izzadás, hideg/meleg hullámok, úgy érzem, mintha jeges víz csobogna a mellkasomban vagy az egész testemben, néha úgy érzem, mintha valaki ülne a mellkasomon, nehezen lélegzek)
a szívem néha magától is gyorsabban ver, mert nagyon szorongós-görcsölős vagyok, de a biztonság kedvéért voltam két ekg-n is, de azt mondta az orvos, minden rendben, nem vagyok szívbeteg, talán annyi, hogy belégzésnél gyorsabban ver, mint kilégzésnél, de elméletileg ez sok fiatal lánynál van..
ezekre a bajokra jó lehet az akupunktúra? én úgy tudom, inkább testi/szervi panaszokra, szenvedélybetegségekre jó, de láttam 1-2 helyen, hogy szorongás, pánik szindróma ellen is hatásos tud lenni..
egyik ismerősöm, mióta volt 10 kezelésen, sokkal jobb kedvű, egyfolytában nevet, nem görcsöl semmin, jobban tud koncentrálni a tanulásra..
megéri kipróbálni? vagy menjek inkább pszichológushoz/pszichiáterhez? csak mert elég drága és nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy csak úgy belekóstoljak mindenféle ilyen dologba..
viszont ezt az állapotot már nem bírom sokáig.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!