Mivel lehetne jó ízűvé tenni a kamilla teát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 19:00
2/13 anonim válasza:
Előző vagyok, bocs, ha hülyeséget írtam, de nekem is írtak már fel kamillát, utáltam, és nem volt szó ilyesféléről... szóval nem hiszem, hogy nagyon el lehetne venni az ízét.
4/13 Argloss válasza:
Ha nem szereted akkor szinte sehogy sem. Esetleg ha keversz mellé valamilyen más teafüvet is aminek erős az íze... Na meg sok citrom és méz.
Mondjuk én szeretem a kamilla teát. :)
5/13 anonim válasza:
Kamillateát akkor iszom, ha az orvos javasolja, és ízesítés nélkül. Bármit teszek bele, az ront a hatásán. Próbáld meg úgy felfogni, hogy gyógyszerként iszod és hajtsd le :D .
7/13 anonim válasza:
Pályinka v hubi v vmi alkohol!!
8/13 anonim válasza:
Szerintem csak mézet lehet beletenni!Igazából a gyógyteák ugy a leghatásosabbak ha naturan iszod .
9/13 anonim válasza:
Minden képp mézzel idd ha mésképp nem tudod elfogyasztani!Én midegyik teát szeretem most hogy olvastam a forumon a kérdésedet csináltam is egyett!Én minden teát(csak gyogytea)fél literes sörös korsóban készítem,most natúr iszom mert nincs itthon méz!De keverheted citromfűvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!