A diófa leveléből készült tea tényleg segithet a pattanásos bőrön?
Dioesszenciat lehet fogyasztani, s ez tisztitja a majat, a gyomrot es a vert.
Tehat a tisztito hatasa miatt fog segiteni. A level fozettel torteno lemosasok ill.furdok pattanasok, gennyes kiutesek eseten segitenek, de meg a feherfolyasnal is.
Az egyik ismerosnek ajanlottam a csalantea es a koromviragtea fogyasztasat, es a lemosast a diolevel fozettel.
3 het mulva felhivott es boldogan ujsagolta, hogy kevesebb a pattanasa.
Figyeld meg a szervezetedet, mivel a pattanas lehet a stressztol is, de lehet a rossz etkezestol is, de lehet attol, hogy a Te borod zsiros tipushoz tartozik.
Mikor jonnek elo ezek a pattanasok?
Igen a stressz is kiválthatja.
Messziről kerüld ezeket: chips,mindenféle olajos mag (dió,szotyi,tökmag,stb) , szalonna,töpörtyű... magyarul a zsíros ételeket.
Naponta többször is mosd az arcod. Én annak idején Baba tusfürdőt használtam :) Az semleges Ph-val rendelkezik,így nagyon fain! :D
A dm-ben, de a gyogynoveny szakuzletekben is lehet kapni, Hangulatjavito es Nyugtatotea kevereket.
Mind a ketto nagyon jo a stressz ellen, reggel es este kell elfogyasztani 1-1 cseszevel es ez segiteni fog.
Aztan kezdjel el relaxalni, talald meg a Neked megfelelo technikat erre. Amikor kikapcsolod az elmedet, s megszabadulsz az arto gondolatoktol, igy fogod tudni csokkenteni a stresszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!