Élesztőpakolást lehet alkalmazni bőr visszafeszesítésére? Ha valaki tud házilag, nem túl drágán elkészíthető kenceficéről ami jó a kicsit megnyúlt bőr feszesítésére, kérem, írja meg. Köszi: Nóri
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 11:23
1/5 anonim válasza:
szia, váltott vizes zuhany, rendszeres szaunázás, masszázs feszesíti a bőrt. lehet használni különböző illóolajokat, pl. kakukkfű, borsmenta, geránium - de pontosabb recepthez tudni kéne, hol és mitől nyúlt meg a bőröd.
2/5 anonim válasza:
nagyon jó az élesztőt összekevered kevés tejföllel, 1-2 csepp citromlével. elötte tisztitsd meg az arcod kend föl a pakolást kb 20 -25 percig hagyd rajta. csodát fog tenni. én ezt alkalmazom évek óta, lassan 50 éves leszek, és nem értik mitől sima a bőröm. a japánok minden nap citrommal átkenik az arcukat. heti2- szer ajánlom a pakolást
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A bőr leginkább a hasi részen nyúlt meg, cca. 27 kg-os fogyást követően. A plasztikai beavatkozást szeretném elkerülni, ezért próbálkoznék otthoni praktikákkal + az edzés.
2011. jan. 30. 09:23
4/5 anonim válasza:
én is alapból arcra gondoltam, mint a másik válaszadó. szerencsémre saját receptem nincs ilyen problémára. ezt találtam:
van benne egy recept. nem muszáj szerintem szőlőmagolajat használni hozzá, olíva vagy akár sima napraforgó is jó lehet. az illóolajok lényegesek benne, az ún. hordozóolaj más is lehet, mint szőlőmagolaj, bár ha beruházol rá, arcbőrrel is csodákat tesz (ápolni lehet vele, ha meg napi 1-2 kanállal megeszel belőle, belülről is táplálja a bőrt). amikor masszírozod a bőröd, csináld óvatosan, nehogy jobban megnyújtsd.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnéztem a linket, sajnos nem túl biztató! Mindenesetre még megpróbálkozom az ott leírt kenceficékkel. Még egyszer köszi: Nóri
2011. febr. 1. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!