Ekcéma, mit tegyek hogy elmúljon?
Ligetszépe olaj is ekcéma gátló hatású, én az Epovitot javasolnám, és Holt-tengeri sós fürdőt.
Ha nagyon csíp, akkor almaecetes-vizes lemosást.
És ilyenkor javasolni kell egy vega diétát is, füstölt és csípős fűszerek kizárását, és méregtelenítő kúrát.
Szia!
Kislányomnál évekig kínlódtunk az ekcémával.Több örvosnál is jártunk,minden gyógyszert,krémet,csodaszert megvettünk.Végül elmentünk kineziológushoz és a probléma megoldódott.Jószívvel merem ajánlani.Homeopátiás szerrel kellett kenegetni a foltokat és szinte azonnali vilt a hatás.Minden jót kívánok neked is.
Nekem 19 évesen jött elő és semmi nem vált be. Azt megfigyeltem, hogy három esetben jött elő:
1. Amikor kiszárad a bőröm
2. Amikor folyékony szappannal mosok kezet (nem alkalmilag, hanem állandóan)
3. Amikor olyat eszek, amitől undorodom
Voltak szerek, amelyek átmenetileg hatásosak voltak, de alapvetően a kezemnek ugyanazon a részén jön elő. Amit tehetek, hogy kerülöm a megfigyelt kiváltó hatásokat és amikor előjön, nem csinálok vele semmit, így nem terjed el.
Volt egy szer, ami azonnal eltüntette, egy orvos írta fel nyaralás közben, de azóta sem írta fel senki és a doboz is eltűnt.
Összefoglalva, szerintem sokat érsz el, ha megfigyeled, mi váltja ki nálad.
Szia!
30éves vagyok és amióta megszülettem ekcémás vagyok.Hol jobb,hol rosszabb.Most 5hónapos a kisfiam és a szülés után megint visszatért.Nem szabad vakarni(tudom nehéz) éjszakára vegyél fel cérna kesztyűt.Rosszat tesz neki a fürdés,inkább zuhanyozzál és utána azonnal kend be a száraz helyeket.Jó a shea vaj,a lipobase krém,de én sokszor sima olíva vagy szőlőmag olajat használok.Járok fényterápiára az sokat segít.Vannak ételek amiket kerülni kéne pl. a sok tehéntej.(joghurt,sajt stb) Ami nekem igazán segített az a flavon lekvár.Amióta szedem szinte teljesen visszament.Remélem tudtam neked segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!