2.Lassan kortyoljgass vizet addig ameddig bírod levegö nélkül ha már majd meg fulldadsz és sok vizet ittál akkor a jó!
2010. dec. 31. 22:35
2/10 anonim válasza:
Igyál pár korty citromlevet, összehúzza a gyomrod és abbamarad a csuklás. :)
2010. dec. 31. 22:38
3/10 anonim válasza:
Ami nekem mindig bevált: Vegyél elő egy papír-,vagy nejlonzacskót, és "csinálj úgy,mintha szipuznál", vagyis fogd a markodba a zacskó nyílását,tedd az arcodra,és lélegezz mélyeket a zacskóba. Ha a saját kilélegzett, szén-dioxidban dús levegődet lélegzed többször is vissza,az hatékony lehet a csuklás ellen.Nekem csak ez vált eddig be.Azért vigyázz,nehogy megfulladj!
2010. dec. 31. 22:38
4/10 anonim válasza:
Ha nem múlik el, akkor a Papaverin gyógyszer segíteni szokott.
2010. dec. 31. 22:39
5/10 anonim válasza:
Ilyenkor ez természetes, néhány feles után....
2010. dec. 31. 23:24
6/10 A kérdező kommentje:
kurv@ @nyád
2011. jan. 1. 00:07
7/10 anonim válasza:
9 korty víz egyhuzamban. Számolni kell magadban, nem vicc.
Nekem mindig hat.
2011. jan. 1. 01:00
8/10 anonim válasza:
1 kanal birsalma dzsem
egy konyvben olvastam es mindig bevalik
2011. jan. 7. 16:54
9/10 Nyuwesh válasza:
Tudtommal (értsd: 1x olvastam róla egy orvosi témájú könyvben, ésszerűnek tűnt az ott leírt magyarázat és én beértem ennyivel) a csuklást (általában) az elégtelen levegővétel (oxigén-hiány) okozza, szóval nem visszatartani kell a levegőt ilyenkor (bár sok embernek ez "jön be"), hanem pont hogy jó nagyokat/mélyeket kell lélegezni(nekem ez vált be, elég gyorsan szokott hatni, kb. 5-10 mp. alatt elmúlik tőle általában). Gyógyszerek szedését (személy szerint) egy picit túlzásnak tartom a csuklás kezelésére, ha viszont valóban annyira abbahagyhatatlan a csuklásod, hogy gondot okoz, inkább nézesd meg magad egy orvossal.
Nyw
2011. jan. 25. 02:20
10/10 Sssaszem válasza:
Ami nekem beválik tedd mindkét ujjadat a szemöldököd fölé és ez segít és tartsd vissza a lélegzetedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!