Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ittál már LAPACHO teát?...

Ittál már LAPACHO teát? Bevált? Miért ittad? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem akartam tavaly beoltatni magam H1N1 ellen, pedig a munkám miatt be kellett volna, egész nap emberekkel dolgozom, nagy volt az esélye annak, hogy én is elkapom az influenzát.

Egész ősszel és télen lapachos echinaceás teát ittam, és semmi bajom nem volt, szerencsére. Nagyon jól megerősödött az immunrendszerem tőle, még náthás sem voltam, pedig szánkóztunk ezerrel tavaly is, de se egy köhögés, se egy megfázás, hál' Istennek semmi. :) Én ajánlom mindenkinek. Úgy tudom (bár nem akarok hülyeséget mondani), hogy daganatos betegeknek is jót tesz.

2010. dec. 6. 15:15
 2/3 A kérdező kommentje:

jajj de örülök hogy írt valaki!! :)

köszönöm! ennyire jó?:O

nekem hüvelygombám és hólyaghurutom van most egyszerre nagyon rossz :S

antibiotikumot írt fel a doki de egy hete egy hétig azt kellett szednem :S és ez igy elég sűrű lenne. szóval ma elhatároztam hogy semmi gyógyszer :)

és olvastam hogy ennek a másik neve anticandida :) mert megöli a gombát is meg enyhíti a gyulladást

szerinted beválik az én gondomra is?

2010. dec. 6. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nincs mit, én tényleg csak ajánlani tudom. :) Az antibiotikum kúra nagyon rossz, nekem egyszerre gyulladt be a petefészkem és a mandulám (függetlenül egymástól), felírtak az orvosok kétféle antibiotikumot, hiába mondtam nekik, hogy már szedek egyfélét, azt mondták, igyak mellé Normaflore-t, és akkor nem lesz bajom. Meg is lepődtem volna, ha nem jön elő nekem is a hüvelygomba rögtön azután, hogy ezt abbahagytam... Nagyon betett ez a kettő együtt, szerintem még rosszabbul lettem, mint voltam. Na de mindegy is, jobb, ha te egyből a természetes gyógymódokkal próbálkozol. :) Ilyen női bajos gyulladásokra nagyon szokták még ajánlani a cickafarkfű teát, akár inni, akár a fürdővízbe keverni, illetve a kamillát is, plusz ha használsz valamilyen intim lemosót, szerintem ilyenkor a legjobb a kamillás Nivea Intimo. Nekem sajna nem volt már se kedvem, se türelmem megvárni, míg elmúlik a gomba, így Gynixinnal kezeltem ki magam, pedig az alternatív módszerek hosszútávon szerintem jobban beválnak.

Szóval szerintem egészen nyugodtan próbáld ki a Lapachot, ha nem akarod magában inni, akkor a DM-ben is lehet venni borsmentás-lapacho teát, annak az íze is kellemesebb, ha gondolod. :) És igen, úgy tudom, hogy tényleg van gyulladáscsökkentő hatása is, szóval hajrá. :) (Bár nem vagyok természetgyógyász...)

2010. dec. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!