Magzatvizet inni jó a rák ellen?
Figyelt kérdés
Barátom mesélte, tapasztalatok érdekelnek.2010. nov. 26. 23:10
2/15 A kérdező kommentje:
az őssejtek miatt
2010. nov. 26. 23:14
4/15 anonim válasza:
A magzatvízben max döglött őssejtek lehetnek. Emellett lehet még húgy, hámsejtek, cafatok a méhlepényből, egy kis vér....
5/15 anonim válasza:
hát figyelj bárki bármit mondd én megpróbálnám ha ez lenne a bajom mindent kiprobalnek. bajod nem lesz tőle csak kitől szerzel?
6/15 anonim válasza:
Honnan veszed hogy nem lesz tőle baja. Hátha a rák mellé valami bakteriális cuccot is összeszed
7/15 anonim válasza:
sztem nem lesz baja. a vizeletterápiát is sokan használják én azt is kipróbálnám. ilyen esetben mindent ki kell probalni.
9/15 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy használ ( bár most hallok ilyet először).
Hogy jutsz hozzá?
Valakivel megegyezel, hogy álljon lavór fölött amikor már közeleg a kiírt nap és majd megveszed?
Amúgy tényleg érdekes dolgok lehetnek benne...
10/15 anonim válasza:
Én is hallottam már ezt,de fontos,hogy csak akkor szabad őssejtekkel beavatkozni, ha valóban rákos beteg vagy! Ha nem, akkor többet árthat mint használ!
A vizeletterápiáról is hallottam jó dolgokat!
Szerintem aki ilyen súlyos beteg, az minden létező alternatív gyógymódot próbáljon ki! Biztosan nem árt (annyit), mint pl. a sugárkezelés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!