Használt valaki gyógypárnát alváshoz?
Reggelente hátfájásra ébredek, és azt szeretném kérdezni, hogy a memóriahabos párna vagy az ún. Dormeo párna használ-e valakinek akinek van ilyenje.
Állítólag kiegyenesíti a hátat alváskor.
Nem a matraccal van baj, mert azt is nem rég vettük, és az is gyógymatrac, csak egyszerűen a párnával nem vagyok kibékülve.
Mivel nem két forint a párna, nem szeretném fölöslegesen megvenni, ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra.
Köszönöm.
Cardo párnáink vannak otthon. Egy-két nap alatt szoktam meg, de már nem adnám semmi pénzért oda.
A huzatja is annyira puha, hogy álom rajta aludni.
A többi fajtát nem ismerem, de ez nekünk bevállt.
Ha megfelelő memóriapárnát használsz sokat segít, de fontos, hogy jó ágyon aludjál. Nincs olyan jó párna, ami kompenzálna egy rossz ágyat !
Azt nem írtad, hogy a hátad melyik része fáj (a felső vagy az alsó része).
Én 4 éve anatómiai formájú memóriapárnát használok és egy másik memóriapárnát pedig (távtartó lábpárna) 2 éve. Az előbbivel elértem, hogy alváskor teljesen egyenesen tartja a gerincem felső részét, az utóbbival pedig, hogy az alsó háti és a derék szakaszt optimális helyzetben tartja. Korábban sokszor reggel fáradtabb voltam, mint amikor este lefeküdtem. Ez a két párna nekem tökéletesen megoldotta a problémámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!