Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mágneses nyaklánc segített...

Mágneses nyaklánc segített Rajtad? Nyaki meszesedésen kellene, hogy javítson.

Figyelt kérdés
Javaslatokat várok, köszönöm!
2010. nov. 18. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Mégis mit tudna segíteni egy mágnes? Nem vagyunk vasból.
2010. nov. 18. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Max. fejfájásra jó (állítólag), de a meszet nem tünteti el.

Viszont:

Fokhagymaesszencia - kúra

dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny "porceláncsővé" vált. A sebészek attól féltek, hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik. István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíció talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája - orvosa ugyancsak nagy meglepetésére - teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerűen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerű receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)

33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:

Reggel - Délben - Este

1. nap: 1 csepp 2 csepp 3 csepp

2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp

3. nap: 7 csepp 8 csepp 9 csepp

4. nap: 10 csepp 11 csepp 12 csepp

5. nap: 13 csepp 14 csepp 15 csepp

6. nap: 15 csepp 14 csepp 13 csepp

7. nap: 12 csepp 11 csepp 10 csepp

8. nap: 9 csepp 8 csepp 7 csepp

9. nap: 6 csepp 5 csepp 4 csepp

10. nap: 3 csepp 2 csepp 1 csepp

11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.

A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről van szó.

[link]

2010. nov. 18. 23:03
 3/6 A kérdező kommentje:
A második, normális válaszolónak köszönöm szépen!!
2010. nov. 19. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy rokonomon a sonoterápia segített. Keress rá így, és olvass utána.

Szép napot!

ParlanDo

2010. nov. 19. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Első vagyok.

A kérdés a mágnesre, meg a nyaki meszesedésre vonatkozott, nem a hagymára, meg a fejfájásra.

A mágnes semmire nem jó, csak hiszékeny emberek megvezetésére, hiába húzza fel a kérdező az orrát az ilyen válaszok hallatán.

2010. nov. 19. 17:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Tök jól vagyok, nem húztam fel magam.
2010. nov. 19. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!