Reikivel lehet magzatokat gyógyítani?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:57
1/11 anonim válasza:
én úgy tudom igen. egyik barátnőm **s és gyógyítottak egy olyan babát (magzatot) akinek a kis agya az uh szerint nem megfelelően fejlődött.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
3/11 voxter válasza:
vetesd el amíg nem késő, vagy vidd ki a taigetos-ra és...
4/11 anonim válasza:
A bnőm is végzett ** tanfolyamot, de kérdem én: szted a kézrátételtől + tud gyógyulni az ember??
Ha ez így lenne már mindneki ezzel gyógyítana, plussz akkor nem lenne szükség a "hivatalos" orvoslásra!
6/11 anonim válasza:
Túl sokat foglalkoztok ezzel a Titok című sz..ral. Nem ártana reálisan gondolkozni.
7/11 anonim válasza:
lehet vele magzatot gyógyítani. Aki pedig negatívat ír valószínűleg nem volt még reikin.
8/11 anonim válasza:
ha nem lenne ilyen sok szkeptikus ember akkor tényleg nem lenne szükség orvoslásra. Az előttem hozzászóló emberke pedig ha azt sem tudja hol jár (Titok = Reiki???) inkább ki se nyissa a száját..mindenki jobban jár, főleg Ő, hogy nem égeti magát!:)
Milyen érdekes is hogy az orvosok gyógyítása nem a megmentés, hanem a vágás. Ez vajon valóban gyógyítás? Ezen kellene elgondolkodni..
9/11 anonim válasza:
persze hogy engem is lehetne gyógyítani reikivel! (csak egy szép nagymellű "mágus" csinálja)
10/11 anonim válasza:
igen lehet, hisz a Reiki minden életet támogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!