Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Reikivel lehet magzatokat...

Reikivel lehet magzatokat gyógyítani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
én úgy tudom igen. egyik barátnőm **s és gyógyítottak egy olyan babát (magzatot) akinek a kis agya az uh szerint nem megfelelően fejlődött.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2010. nov. 18. 20:05
 2/11 anonim válasza:
31%
kanállal lehet almát hámozni?
2010. nov. 21. 17:48
 3/11 voxter válasza:
14%
vetesd el amíg nem késő, vagy vidd ki a taigetos-ra és...
2010. nov. 25. 02:23
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

A bnőm is végzett ** tanfolyamot, de kérdem én: szted a kézrátételtől + tud gyógyulni az ember??

Ha ez így lenne már mindneki ezzel gyógyítana, plussz akkor nem lenne szükség a "hivatalos" orvoslásra!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2010. nov. 25. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha hiszünk benne akkor se?
2010. nov. 28. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Túl sokat foglalkoztok ezzel a Titok című sz..ral. Nem ártana reálisan gondolkozni.
2010. dec. 7. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
lehet vele magzatot gyógyítani. Aki pedig negatívat ír valószínűleg nem volt még reikin.
2011. márc. 10. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:

ha nem lenne ilyen sok szkeptikus ember akkor tényleg nem lenne szükség orvoslásra. Az előttem hozzászóló emberke pedig ha azt sem tudja hol jár (Titok = Reiki???) inkább ki se nyissa a száját..mindenki jobban jár, főleg Ő, hogy nem égeti magát!:)

Milyen érdekes is hogy az orvosok gyógyítása nem a megmentés, hanem a vágás. Ez vajon valóban gyógyítás? Ezen kellene elgondolkodni..

2011. márc. 21. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
persze hogy engem is lehetne gyógyítani reikivel! (csak egy szép nagymellű "mágus" csinálja)
2011. márc. 30. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
igen lehet, hisz a Reiki minden életet támogat.
2011. nov. 16. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!