Kapott-e valaki Biovisc ortho plus injekciót térdbe, és mi a vélemény?
Figyelt kérdés
#térd izületi kopás
tegnap 13:30
1/2 anonim válasza:
Én hialuronsav injekciót kaptam. Nem tudom már, hogy kinek a gyártmánya volt. Gyakorlott ortopédsebész adta be. Ez fontos, mert lehet károkat okozni, ha valaki elrontja. Utána ettől függetlenül kb. egy évig térd-ortézist hordtam.
Most már nem hordom és 4-6 kilométereket gyaloglok, de nem fáj a térdem. Pedig előtte 1*2 centis porchiányt és részleges meniszkuszszakadást diagnosztizáltak.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, azt kaptam én is... 2x.. először jó volt, majd egy év után megint, semmit nem használt pedig ugyan az a doki adta
tegnap 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!