Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Tényleg gyilkosnak (természetg...

Tényleg gyilkosnak (természetgyógyásznak) kell mennem és mindenkinek mondani, hogy "ne szedd a gyógyszereidet", ha normális fizetést akarok?

Figyelt kérdés

#karrier #Idős kor (közel 60)
tegnap 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pályaválasztási tanácsadót.
tegnap 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
A palliatív feleséges vagy? Sajnálom a sztoridat, de azért a gyógyszerszedésről lemondatni másokat az brutál nagy felelősség. Azt orvossal egyeztetett módon lehet csak.
tegnap 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért, tán az orvosok nem gyilkosok a gyógyszerekkel? Megsúgom, de. Ami egyik szervnek jó, az nem jó a másiknak. Számtalan ilyen példát tudnék mondani.
tegnap 11:22
 4/9 A kérdező kommentje:

1-es

Kerestem, felhívtam. Nem foglalkoznak azzal, hogy egy-egy szakmával mennyit lehet keresni, de köszi a tippet.

2-es igen.

Azt látom, hogy azzal, hogy de-luxe minőségű számítógép rendszereket építek - van ügyfelem, ahol az elmúlt bőven több, mint 20 évben - egy rendszerleállás volt, mert becsapott a villám, másik ügyfelemnél tűz volt éjszaka. Délben már ment a munka - nem tudom azt a bevételt elérni, hogy a természetgyógyászokat finanszírozzam. Ha nem muszáj nem akarok embert ölni, de ha az fizet, akkor azt teszem.

3-as Azért vannak fokozatok. A "fehér köpenyes" orvosokat se tartom sokra, de hidd el, hogy nyilvánvalóan hatásos szereket cseréltek hatástalanra.

tegnap 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

#4 tudatlan vagy fiam, de nem baj. Hátha majd az eszed helyrejön valamikor.

Érdekes, eddig valamilyen bajom volt, (pl felfázás, vagy akármi) a patikában vehettem akármit rá, 2 nap múlva vissza volt jőve, vagy valami más helyen ütte ki magát. Pl antibiotikum kúra után(egy sima megfázás miatt) olyan gombafertőzésem volt, hogy azt hittem megzavarodok. De valamiért a gyógynövények és a biocomos gyógyszerek hatására nem volt semmi bajom, sőt.

tegnap 11:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös. Örülök, hogy legalább te elhoztad a fényt sötétségben senyvedő agyamnak.
tegnap 11:49
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Neked nem kell másokat követni és olyan megélhetést választani, ami neked nem kedves.
tegnap 14:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem kedvesség, vagy nem kedvesség kérdése. Már nagyon mennék nyugdíjba. Havi (kerekítsünk lefele) 4 millióból jól lehet félre tenni "öreg napjaimra". 2-3 évet hajtok, utána meg élek, mint Marci Hevesen. A "természetgyógyászok" jól láthatóan megkapják ezt a pénzt. Ha becsületes melóval is meg lehet keresni, akkor nem szívesen gyilkolnám az ügyfeleimet.
tegnap 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el futballsztárnak.
tegnap 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!