Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Nyugvó (vese)kehelykő kezelésé...

Nyugvó (vese)kehelykő kezelésére tanácsok?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne megindítani addig, amíg nem túl nagy és kifér? Jelenleg 4-5 mm

Férfi vagyok, hosszabb az út kifelé.

dec. 29. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Az én jobb vesémben 11 mm-es nyugvó kő van! Tehát jóval nagyobb mint a tied. És mégse csináltak semmit vele. És ameddig nem fáj, vagy nem görcsöl addig nem is akarnak vele semmit csinálni.
dec. 29. 14:48
 2/4 Szonja66 ***** válasza:
54%
Igyál 3-3 l folyadékot, és menj el lépcsőzni vagy buszozni . Ihatsz csalánteát vagy sört, mindkettő vízhajtó hatású . Ha begörcsöl a veséd, vehetsz be Nospa tbl-t 4 ó-ként 1-et.
dec. 29. 16:26
 3/4 Szonja66 ***** válasza:
54%
Jav 2-3 liter
dec. 29. 16:26
 4/4 Grimfox ***** válasza:
Van egy természetes alapú gyógykészítmény. A neve Rovatinex. Ha nem túl sűrű a kő, darabokra tudja oldani. Ha sűrű, az ürülésben segít. A zöld, és feketetea is vizelethajtó, és ha jól rémlik, nem akad még az oxalát kövekkel sem, mint a csalán. Növelned kellene a folyadékfogyasztásodat, és beiktatni napi 1-2 csésze natúr fekete, vagy zöld teát. A rovatinexet is csak ajánlani tudom, bár azt csak kúraszerűen, vagy amíg ki nem megy a köved.
dec. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!