Orrdugulásra valami házi praktika? KÖNYÖRGÖM!
Nagyon rossz,kérlek segítsetek mert már kétségbe vagyok esve!
De valami olyat is írjatok,amit meloban is tudok alkalmazni!Légyszi....
Szia! Én vettem egy borsmentás párologtatóba való cseppet, és ha otthon voltam párologtattam, de ha melóban, akkor csak lecsavartam a tetejét és beleszippantottam.
Majd meglátod milyen jó! :) És még 200Ft-ba sem kerül! :)
Jobb, mint bármilyen gyógyszertári katyvasz! :)
Ne konyorogj, hanem egy nagy fej voroshagymat tegyel oda 1 l vizbe forralni, es erre a gozre hajolj ra, vagy pedig a friss hagymat szagolgassd.
Kakukkfutea is hatasos, es a citromfu tea, ezekkel lehet gozolni is, aztan meglehet inni, mezzel es citrommal edesiteni.
A hagymateat is ugyanigy ellehet fogyasztani a gozoles utan.
Mire meggyogyulsz, kisse csomort fogsz erezni a teaktol, de megfogsz gyogyulni Tole. Jobbulast
Kinai balzsamot is tudsz venni, amivel bekened a melledet a hatadat es a nyakadat, igy befogod lelegezni ezt, es ez is tisztitani fogja a legutakat.
eukaliptusz illóolaj nem olyan erős, mint a borsmenta.
(első voltam)
Erős illatú illóolajokat szagolgass. Meg Diapulmon cseppet, az erre való. Szopogassál erős mentolos cukorkát pl. Halls
Meg vegyél orrcseppet,azokat erre találták ki.
Én ilyenkor borsmenta fülgyertyát teszek az orrgyökre - mindkét oldalra, felváltva égetve-, azonnali hatása van.
Ugyanugy jó a párologtatás is, vagy az inhalálás is, ahogy már leirták előttem.
Köszi mindenkinek!Az orrcseppet nem szeretem,mert fáj a fejem tőle.
Örök hálám mindenkinek!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!