Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Salvus gyógyvíz permet, mi a...

Salvus gyógyvíz permet, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Nagyon reklámozzák most pedig eddig csak az iható verzióját ismertem.ugy néz ki kint egy orrspray lehet orrba és garatba is fújni.eddig orrba próbáltam nyilván erős orrdugulás esetén csodát nem vártam viszont arra is jo hogy az orrspray által kiszáradt nyálkahártyan segitsen.

Van valakinek tapasztalata vele?

dec. 8. 06:28
 1/3 anonim válasza:
Hörghurutgyulladás vagy kezdetleges tüdőgyulladás esetén használtam. Segít a nyákfeloldásban. Mivel ásványi anyagokban gazdag és hidratáló hatással bír ezért inhalálással vagy gargalizálással is jótékony lehet. Én ajánlom :)
dec. 8. 06:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom!! Három hónap köhögés után, azután, hogy már mindent is kipróbáltam, végül ez segített. Először a patikus javasolta, hogy permetezzem a garatba, aztán inhaláltam vele, és láss csodát, gyakorlatilag két nap után sokkal jobb lett.
dec. 8. 07:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Ennek orrspray kinezet van igy is lehet a garatba fujni?

Csak mert láttam hogy van masik dobozos az szorofejes gondolom ha ez az orrsprays

Köszönöm a válaszokat en is egy hónapja hurutosan köhögök,sajnos nem állok messze egy tüdőgyulladástol sem amit szeretnék elkerülni

dec. 8. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!