10-es, napi 1 dl-t ittál, a többi rendes víz volt?
nov. 30. 16:47
12/26 anonim válasza:
Igen, csak úgy lehet. Erőteljes méregtelenítő. És nem jó az íze, keserű.
nov. 30. 17:29
13/26 anonim válasza:
Inkább kúraszerűen ajánlott. Mondjuk iszod egy hónapig aztán szünet.
nov. 30. 17:30
14/26 anonim válasza:
Be is szédülsz tőle a sokat iszol.
nov. 30. 17:31
15/26 anonim válasza:
Be is szédülsz tőle ha sokat iszol.
nov. 30. 17:31
16/26 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm:)
nov. 30. 20:40
17/26 anonim válasza:
Hát én sokáig évekig csak desztilláltvizet ittam, anyagi problémáim lettek és mivel a vízdesztilláló megnyomja a villanyszámlát így abbahagytam.
Vannak akik azt állítják, hogy mérgező. Olyan emberek híresztelik ezt, akiket zavar, ha az ember egészséges tiszta vizet fogyaszt.
Régen mikor nem volt légszennyezés, a zsidók csak esővizet ittak, ami a természet által desztillált víz. Nem haltak bele az esővíz ivásba. Manapság a légszennyezés miatt már az esővíz se jó.
dec. 3. 22:44
18/26 anonim válasza:
A zsidók annyira gyógyhatásúnak tartják a tiszta esővizet(esővíz=desztillált víz), hogy kint Izraelben fürdőket is csináltak az esővíznek, végülis desztillált vízben fürödtek és desztillált vizet is ittak. De manapság az esővíz már egyáltalán nem tiszta sajnos...
dec. 3. 22:57
19/26 anonim válasza:
Egyébként, ha csapvizet desztillálsz az eleje rossz ízű lesz azt ki kell dobni. Az utolja nem tudom milyen, nem kóstoltam és nem szagoltam, de az első pár deci büdös, fingszagú rossz ízű, dobd ki. Ha nem dobod ki, rádesztillálod a tiszta vizet az egészet elrontja.
dec. 3. 23:29
20/26 anonim válasza:
Vannak akik állítják, hogy rossz ízű a desztilláltvíz.
Nem jól csinálják, nem öntik a wc be az első pár decit, ha erősen szennyezett vizet desztillálnak(csapvíz annak minősül). Gondolom ipari vízdesztillálásnál sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!