Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Van valakinek tapasztalata az...

Van valakinek tapasztalata az akupunktúrás Dr. Yu-val?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 20:57
 1/1 Newmi1 ***** válasza:

Én voltam nála két évvel ezelőtt, néhány alkalommal. A diagnózis akkoriban ingyenes volt nála, az akupunktúra nála volt a legdrágább, duplája mint máshol. Kezelést nem is akartam igénybe venni tőle, mert előtte két évig jártam ide www.kinaiorvos.hu . Itt viszont nem tudtak a gyakran visszatérő középfülgyulladásommal mit kezdeni. Kínai gyógynövénykeverékeket vásároltam tőle, de nem használt semmit, pedig több mint egy évig szedtem.

Egyszer nagyon csúnyán viselkedtek. A doktor úrnak dolga akadt, éppen akkor, amikorra időpontot adtak.Több mint egy órába telt míg átverekedtem magam a városon hozzá, potyára. Értesíthetek volna, hogy ne menjek, mivel a páciensek adatlapjára felírták a telefonszámokat is. Meg is kérdeztem, miért nem értesítettek, de az asszisztens nő csak gúnyosan mosolygott, meg valami hülyeséget hablatyolt. Akikben nincs együttérzés, azok gyógyítani sem tudnak. Nem is mentem többet hozzájuk. Hatalmas üzlet az akupunktúra, a doktor úr állítólag kastélyt építettet magának valahol Veresegyházán.

2013. febr. 17. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!