Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Jó ötlet lenne ?

Jó ötlet lenne ?

Figyelt kérdés

Tegnap megcsipett egy darázs,még aznap be is dagadt,én hál istennek nem vagyok rá allergiás máskor is csípett már meg,csak annyi hogy fel dagadt az ujjam és ma elkezdett viszketni ami jó mert a gyógyulás jele, de én arra gondoltam hogy lehet bele vágok ahol fel van duzzadva és kinyomom belőlle a gennyes váladékot, és hamarabb le apadna

Szerintetek jó ötlet lenne ?

szept. 27. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
szept. 27. 14:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De fejtsd ki bővebben ! Ez így semmi ...
szept. 27. 15:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert végülis ha nem kapok érvet pl mért nem lenne jó ötlet én megyek és kicsit megvágom ott és ki tud jönni rajta aminek ki kell jönni és le apadna hamarabb 🤷🏾
szept. 27. 15:59
 4/7 Grimfox ***** válasza:
100%

Nincs benne gennyes váladék, ezért nem. A méreg miatt dagad fel, a dagadás okozta feszüléstől, és a méreg irritációja miatt viszket. Ha belevágsz csak még tovább tart a gyógyulás.

Amikor megcsíp, olyan hamar, amilyen hamar csak lehet, érdemes rá étkezési ecettel átitatott papírzsebkendőt, vagy más borogatást tenni. Az ecet hatására az összes későbbi tünet enyhébb lesz, vagy el is marad. Gyorsabban is gyógyul. Ha van K vitamin tartalmú multivitaminod, egyet abból is beszedhetsz, hogy gyorsabban elmúljon.

szept. 27. 17:06
 5/7 A kérdező kommentje:
De látjátok hogy ebbe is tévedtetek... tegnap este egy kicsit megvágtam azt az ujjam amelyik fel volt dagadva reggelre egész szépen kezd le apadni már nem feszül
szept. 28. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Oké
szept. 28. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Mára már teljesen le is apadt 🤷🏾 oké lehet nem az én módszerem miatt de kb arra is lehet fogni
szept. 30. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!