Jó ötlet lenne ?
Tegnap megcsipett egy darázs,még aznap be is dagadt,én hál istennek nem vagyok rá allergiás máskor is csípett már meg,csak annyi hogy fel dagadt az ujjam és ma elkezdett viszketni ami jó mert a gyógyulás jele, de én arra gondoltam hogy lehet bele vágok ahol fel van duzzadva és kinyomom belőlle a gennyes váladékot, és hamarabb le apadna
Szerintetek jó ötlet lenne ?
Nincs benne gennyes váladék, ezért nem. A méreg miatt dagad fel, a dagadás okozta feszüléstől, és a méreg irritációja miatt viszket. Ha belevágsz csak még tovább tart a gyógyulás.
Amikor megcsíp, olyan hamar, amilyen hamar csak lehet, érdemes rá étkezési ecettel átitatott papírzsebkendőt, vagy más borogatást tenni. Az ecet hatására az összes későbbi tünet enyhébb lesz, vagy el is marad. Gyorsabban is gyógyul. Ha van K vitamin tartalmú multivitaminod, egyet abból is beszedhetsz, hogy gyorsabban elmúljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!