Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Bach viràgteràpiàval foglalkoz...

Bach viràgteràpiàval foglalkozik valaki? Ha igen, megkérdezhetem, hogy melyik tanfolyamon végzett?

Figyelt kérdés

aug. 23. 07:50
 1/2 Bach Virág válasza:

Szia,

én az angol Bach Centre nemzetközi képzésén vettem részt. Tapasztalataim szerint a magyarországi képzések nagy része nem ad megfelelő tudást. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan képző hely van, aki valóban Bach doktor tanítását adják át. Megfelelő mélységű tudást, tárgyi tévedés nélkül.

És itt a tudás a fontos, mert papírt, azt boldog boldogtalan ad.

Bach doktor munkássága sokkal több annál, mint, 5 mondat egy-egy eszenciáról és a hozzá kapcsolódó állapotról.

Arról nem is beszélve, hogy a tradicionális Bach-virágterápia alapja a beszélgetés. Nem ingázunk, izomtesztelünk (ez a kineziológia), nem húzatunk kártyát, nem használunk numerológiát. Csak beszélgetünk!

Ehhez viszont maximális tudás szükséges. Csak az tudja kiválasztani a megfelelő szereket, akik jól ismerik a Bach-virágokat és a hozzájuk kapcsolódó érzelmi állapotokat.

aug. 27. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Kedves vàlaszoló. Magyarorszàgon tanultàl Dàvid Zsuzsinàl vagy Angliàban? Én is a nemzetközi tanfolyamon kezdtem el tanulni de összezavarodtam mert annyi féle tanfolyam van és óriàsi àrkülönbséggel.
aug. 28. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!