Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Gerincsérvvel mit lehet...

Gerincsérvvel mit lehet csinálni ?

Figyelt kérdés
Alig tudok mozogni fáj és hát dolgoznom is kell vele ami fizikai munka sajnos..

#munka #gerincsérv #fájdalomnehéz mozgás
aug. 17. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Azon csak a műtét segitene .
aug. 17. 21:40
 2/7 anonim válasza:
71%
Műtét.
aug. 17. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytorna, manuálterápia is segíthet, ez sem biztos, ahogy a mütét sem, de először érdemes megpróbálni.
aug. 17. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen kész vagyok a műtét nem opció jelenleg hiszen az nem engedné meg ezt a munkát..Bár ez fizikai de jól fizet.Már nem sok van a nyugdíjig szóval ki szeretném bírni ha eddig kibírtam..
aug. 17. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ami nem megterhelő. Folyamatosan állni, ülni szintén nem jó. Műtét sikere 50%, vagy sikerül vagy nem. Én pont ez miatt nem műtettem meg. Orvos sem ajánlotta a műtétet, kivéve végső esetben, ha folyamatos a zsibbadás a lábban, bénulás jelei mutatkoznak. A "kis" fájdalmat ki lehet bírni.
aug. 21. 10:18
 6/7 anonim válasza:
100%

Én a sportolást ajánlom. A gyógytornát is csak azért eröltetik mert motgatni, nyujtani, szóval használni kell az izmokat. Az orvosok is azt mondják, hogy megkell erősíteni a mély hát izmait. Persze ezt nem csak a gyógytórnával lehet. Én példáúl súlyemelésbe kezdtem bele. Természetesen mindenki ellenzi ezt. De amióta erős és sportos vagyok, nagy súlyokkal SZABÁLYOSAN tudok edzeni azóta teljesen problémamentes vagyok. Persze én még nagyon fiatal vagyok, többet bír a test, de ennek ellenére engemet is műteni akartak.

25/F

aug. 22. 14:48
 7/7 anonim válasza:

Szomorú, hogy sokan a műtétet javasolják. :(

A porckorongsérv szinte minden esetben megfelelő gyógytornával rendbe hozható, súlyosságtól függően akár 1 hónap alatt.

Saját tapasztalat és sok-sok infó alapján írom.

Ráadásul tesz az egészségéért, mert beépíti a mozgást az életébe, hisz prevenciós céllal a tornát nem érdemes abba hagyni.

tegnap 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!