Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hetente járok egy adott napon...

Hetente járok egy adott napon gyógyfürdőbe. Betartom a max 30 perces bentlétet,de mégis mikor hazaérek úgy fáj minden pocikám hetekig mintha izomlázam lenne. Nem értem miért van ez?

Figyelt kérdés
aug. 13. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor használ a víz mindenki így van ezzel.
aug. 13. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:

A gyógyfürdőkben gyógyvizek vannak. Viszont ezek a gyógyvizek nem ugyanazok.Minden gyógyvíz összetétele és hatása más.

Talán nem megfelelő gyógyfürdőbe jársz.

aug. 13. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Más vízzel rendelkező gyógyfürdő nincs a környéken.
aug. 14. 01:23
 4/6 anonim ***** válasza:
És ha otthon veszel egy forró fürdőt 30 percig? Csak mert izomfájdalmat ilyen szinten nem kéne okoznia. Én is járok sokszor, sokfelé, és még sosem tapasztaltam ilyet. Pedig az elmúlt 20 évben jártam már az egész országában. Arra gondolok, hogy inkább a meleg víz okoz enyhe gyulladást.
aug. 14. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Kénytelen vagyok ha gyulladás okoz ha nem gyógyvízbe,melegvízben áztatnom magam,mert olyan gyógyíthatatlan betegségre tettem szert másnak köszönhetően 5 évvel ezelőtt hogy hideg víz csak egy pillanatra érheti testem de nem fürödhetek benne.

De amúgy nem tudom mi van,mert ilyet még mostanság,sőt múlt évben sem tapasztaltam pedig akkor is jártam a gyógyvízbe hogy olyan szinten fájjanak a lábaim kezeim mintha satuba lenne szorítva.

aug. 14. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi a betegség neve?

Azt tudod, hogy vannak kontraindikációk illetve indikációk?

Elképzelhető, hogy számodra - illetve az adott betegség esetén - ellenjavallt annak a víznek az összetétele vagy a meleg víz.

aug. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!