A hátunkon vannak nyirokcsomók?
Figyelt kérdés
aug. 7. 17:54
2/9 A kérdező kommentje:
Anit küldtél az nem szemből van?
aug. 7. 23:37
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! En ezt nem is talaltam meg nezet. Kopolyozes miatt kerdezem, mert tudom, hogy oda nem lehet rakni, bar igy keprol nem nagyon tudom beloni hol is van pontosan.
aug. 8. 00:55
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös!
Te tudod hol vannak nyirokcsomók a háton? Ha nem tudod miért kattintottál a kerdésre? Csak érdekel.
aug. 18. 00:38
7/9 anonim válasza:
Nem tudom ezeket most honnan veszik az előző válaszolók.
A háton leginkább a nyakon, máshol nincsenek nyirokcsomók.
A ny.cs.-k a lágyrészekben helyezkednek el és legfőképp elől. Kivéve a térd hajlatban és a nyakon mert ott hátul vannak.
Gyógymasszőr vagyok, nyirokmasszázst is csinálok. Mielőtt elkezdtem élesben csinálni, konzultáltam orvossal aki megerősített ezekben.
A háton nincsenek nyirokcsomók.
8/9 anonim válasza:
7-es, ha megnézed a javított képet, amit küldtem a 3-asban akkor te is látod, hogy az van amit te is mondasz. De gondolom nem kattintottàl rá.
Van a hónaljban illetve mélyen a bordák alatt.
9/9 anonim válasza:
Igen, valóban azt már nem néztem meg! Elnézést, figyelmetlen voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!