A Nelson-Scio bioenergetikai állapotfelmérés és kezelésről mi a véleményetek vagy tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
júl. 23. 20:15
1/2 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem korszerűbb nls gépekkel való felmérés jobban bevált,sokkal informatívabb (nekem kezeltként), és sokkal több mindenre adott választ, több mindent tudtak kezelni. Persze olyanhoz érdemes menni, aki ért hozzá és nem a leggyengébb gépe van.
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm.
És az EWS frekvenciás készülékekről valakinek van tapasztalata?
Azt olvastam, hogy ez az eszköz nem csupán a tüneteket kezeli, hanem a gyökér okokat is célzottan megszünteti, így segítve a test regenerációját és harmonizálását.
Ez igaz lehet?
aug. 13. 17:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!