Deréktáji hátfájás--> Mitől lehet?
15 éves vagyok, nem sportolok, és állítólag nagyon rossz a testtartásom --> ez ok, szokott fájni a gerincem ha sokat állok, de nemrég jött egy újfajta fájdalom, ami közvetlenül egy, a gerincem melletti pontból, amikor előre-hátra hajolok. Mitől lehet ez a fájdalom?
Lehet, hogy gerincsérv??? (mondjuk ezt nem hinném, de én nem értek hozzá)
Menjek orvoshoz?
Nekem is ez van,énis sérvre gyanakszom,de sztem lehet elaludtuk vagy vmi. XD
15L
szerintem, ha elmegyek orvoshoz, azt fogják mondani, hogy sportoljak XD
de annyira lusta vagyok, hogy nem hiszem hogy menne...
de tudom, hogy előbb-utóbb muszáj lesz :'(
amikor ezen gondolkodtam, nekem is eszembe jutott ilyen, hogy lehet, hogy alvás közben megrántottam!!! :O mert szoktam rúgdosni. xD
Lehet hogy csak a rossz időt jelzi!
Komolyan: pihentesd, szabályos finom mozdulatokat végezz csak, esetleg járj gyógytesire vagy úszni a hátad miatt jobb ha mielőbb elkezded. Ha nagyon fáj akkor doki.
az úszást már tervezgetem, és gyógytesis is vagyok. xD
utánanéztem a vesekő tüneteinek, és nem illik rá, csak a deréktáji fájdalom, úgyhogy megnyugodhatok. xD (de azért lekopogom xD)
en ha rossz mozdulatot csinalok, szokott becsipodni valami...
ilyenkor felallni, ulesbol vagy alasbol allig birok...kicsit elore hajolok, mar majd beszarok.
de hala az egnek, eddig 2x tapasztaltam ezt. kb 1 eve, meg elotte vagy 3 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!