Mièrt zsibbad a bal kezem?
Figyelt kérdés
Szòvl ma reggel ùgy keltem, hogy a bal Kezem, pontosabban a csuklòmtol az ujjamig Zsibbadt fogalmam sem volt ez mitől van azt hittem elaludtam ès majd elmùlik, de màr vagy 8 òràja nm akar elmùlni egy kicsit màr jobb a helyzet, de nem èrtem, hogy mitől van ez ès nagyon zavarò! nem vitamin hiàny az oka ! Szerintetek mennyek el orvoshoz? Vgy majd elmùlik?jún. 30. 18:21
1/2 A kérdező kommentje:
Mèg annyi, hogy tegnap bicepszre ès alkarra edzettem, egy kicsit megerőltettem magam de màr màskor is volt ez ìgy ès nem lett utàna semmi komolyabb bajom, szval nm tudom szerintetek ettöl is lehet?
jún. 30. 18:25
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy az edzéskor, vagy alvás közben becsípődött egy idegszál a csuklódban, könyökhajlatban. Próbáld meg kimozgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!