Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Refluxxal kapcsolatos volt...

Refluxxal kapcsolatos volt aggodalmam.....mivel lehet kezelni?

Figyelt kérdés
PPI nem akarok szedni. Szedtem, nem segített. Refluxtea szintén nem / 2 honapig ittam lehet nem volt elég? Bármilyen javaslat?

2024. jún. 23. 06:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egyetlen, ami segít, a megfelelö étrend. Vezess étkezési naplót, írj bele mindent, amit eszel-iszol minden nap. Ha rosszul érzed magad, azt jelöld be szintén.

Pár hét alatt kiderül, hogy mi az, amiket nem bírsz, ezeket kerüld.

Nekem is elég erös refluxom van(volt), a PPI-töl a vérnyomásom az egekbe ment, de egyébként nem segített, a reflux meg elég rossz volt.

Ezzel a módszerrel gyakorlatilag panaszmentes vagyok már egy éve.

2024. jún. 23. 07:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es koszonom szepen.
2024. jún. 24. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szivesen és minden jót kívánok neked!
2024. jún. 24. 15:06
 4/5 KenisMC válasza:
100%
Én is 2 hete szenvedek megint a tünetektől…szedem a ppi-t de nem sokat segít.. miért lángolt fel most nyáron is ? Egyre több embertől hallom
2024. jún. 28. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Én két hónapja kínlódok. Lehet hogy már három. Semmi nem segít. Már négyféle gyógyszert írtak fel. De próbáltam a reflux teát is. Rennie, szódabikarbóna, salvus.... Korábban használtak és most olyan mint hogyha... semmi... semmi a világon. Nem is az a baj hogy ég a gyomrom. Folyik fel a számba a sav!!! Emiatt állandó savanyú ízt érzek a számban, állandóan azt érzem mintha ki lenne száradva. Néha keserű is, gondolom az epétől.

Nem tudok rájönni, milyen ételt csinálja, mert három hónapja 0-24-ben ez van!!!!!

Bárki akinek bevált valami, vagy ha egyetlen egy ételt találok amivel ez megszűntethető akkor könyörgöm írjátok meg!!!!

2024. júl. 10. 23:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!