Refluxxal kapcsolatos volt aggodalmam.....mivel lehet kezelni?
Az egyetlen, ami segít, a megfelelö étrend. Vezess étkezési naplót, írj bele mindent, amit eszel-iszol minden nap. Ha rosszul érzed magad, azt jelöld be szintén.
Pár hét alatt kiderül, hogy mi az, amiket nem bírsz, ezeket kerüld.
Nekem is elég erös refluxom van(volt), a PPI-töl a vérnyomásom az egekbe ment, de egyébként nem segített, a reflux meg elég rossz volt.
Ezzel a módszerrel gyakorlatilag panaszmentes vagyok már egy éve.
Én két hónapja kínlódok. Lehet hogy már három. Semmi nem segít. Már négyféle gyógyszert írtak fel. De próbáltam a reflux teát is. Rennie, szódabikarbóna, salvus.... Korábban használtak és most olyan mint hogyha... semmi... semmi a világon. Nem is az a baj hogy ég a gyomrom. Folyik fel a számba a sav!!! Emiatt állandó savanyú ízt érzek a számban, állandóan azt érzem mintha ki lenne száradva. Néha keserű is, gondolom az epétől.
Nem tudok rájönni, milyen ételt csinálja, mert három hónapja 0-24-ben ez van!!!!!
Bárki akinek bevált valami, vagy ha egyetlen egy ételt találok amivel ez megszűntethető akkor könyörgöm írjátok meg!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!