Akik használtak már homeopátiás szereket, írjatok! Mik a tapasztalataitok?
Weleda termékek jók, használtam. (a kép csak illusztráció)
Ismerősöm súlyos vesebetegséget kezelt vele hatékonyan.
Nagyon köszönöm! 🙏🙏🙏
Írjatok még.
Nem igaz hogy nem használ. Nekem fájdalmaim voltak a gyógyulási szakaszban, de ez tök természetes, ilyenkor áll be az egyensúly. (Weleda termékek)
Mondjuk nem olcsó, de a problémáimra használt.
Homeopata orvos is kell aki megállapítja az alkatot és a problémát, arra adja szert. Ezek arra valók hogy jó irányba visszabillentsenek, de minden visszabillenés fájdalmas általában.
Ha kamu homeopátiás szereket vesztek az lehet hogy tényleg cukor.
Jó. Köszönöm!
Elő vagyok jegyezve egy műtétre és azután antibiotikumot kellene szednem. De! Nem akarok antibiotikumot szedni, viszont szövődményeket sem!
Az egyik kérdés az, hogy ilyen esetben, esetre van megoldás a homeopátiás szerekben? Vannak erre való homeopátiás készítmények?
Másik. Egyáltalán senkit sem ismerek, akik használtak már homeopátiás szereket.
És homeopátiás orvost sem ismerek.
Honnan tudjam, hogy melyik homeopátiás orvos a jó?
Harmadik. Mely homeopátiás szerek megbízhatóak, hatékonyak? Tényleg vannak olyanok, amik jók és vannak hamisítványok? Vagy hogyan mondjam.
Köszi!
bios: élet, élettel kapcsolatos
anti: ellenkező, ellenes
antibiotikum: élettel ellenkező, életellenes
Nem tudom, nem vagyok orvos, én nem szedek ilyeneket!
Nála vannak ilyen homeopátiás szerek (Weleda):
Ő orvos, belgyógyász is.
Nem lesz olcsó a konzultáció, de ha megvan a szer, onnantól már csak azt kell megvenni.
Az asszisztense adja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!