Mi az a hormontorna? Hogy kell végezni?
Én egy fajtát ismerek, az Aviva tornát. Ha beírod neten, hogy hormontorna, ezt is adja ki először.
30 perc torna, heti 1-3 alkalommal. Támogatja a hormonális tengelyt, pajzsmirigy tengelyt, mert átmozgatja az ezekhez szükséges pontokat, és vérbőséget okoz a nemi szervekben, hogy segítse regenerálódást ott lent. Például segíti az egészséges menstruációt, hogy kevesebb görcs legyen, normális ciklus hossz (ne 20 vagy 50 napos ciklusok).
Van férfi torna is, de azt Magyarországon kevesen tanítják, legtöbb oktató nőknek tanítja.
4 órás a tanfolyam megtanulni. Aztán 30 perces 1-1 torna alkalom. Utána 30 percig még feküdni kell, a vérbőség miatt.
Én online tanultam, és online órákon is gyakorlom, simán beírtam anno neten, hogy Aviva torna online, és választottam egy oktatót a sok közül.
Én amúgy szeretem, jól átmozgat, vidámak a zenék, izzadós, nem olyan egyszerű, mint aminek elsőnek tűnik, 30 perc kemény munka, szünet nélkül.
De nem várom tőle a megváltást. Nem lesz tőle tökéletes menstruációm, vagy a meddőségemből azonnal terhesség, vagy nem tudsz vele tizenkilókat elfogyni, vagy beteg pajzsmirigyet 100% meggyógyítani.
De mozgásnak jó, némi öngyógyításnak jó, az orvosi módszerek kiegészítésére jó.
Önmagában viszont nem elegendő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!