Mit tudnék még kipróbálni természetes gyógymódként? Help..
Petefészek, alhasifájdalom, égő húgyutak és most már a vesémnél is érzem a fájdalmat. Görcsöl a hasam a köldökömnél és sem az urológus sem a nőgyógyász nem képes találni rá megoldást. Azt mondják semmi bajom.
Olyan mint ha menne fel a fertőzés.
Voltam magánnál felírt antibiotikumot, de végül nem használt.
Valami természetes gyógymódban gondolkozom amik jók lehetnek fertőzés ellen. Nem szívesen tükröztetem meg a hólyagomat, de ha nem marad más akkor ez lesz nyilván magánban mert az állami orvosok szerint semmi bajom. Algopyrinen élek babatervezés előtt. Nagyon el vagyok elkeseredve.
Először is rengeteg folyadék, 3-4 lett minimum. Mérd, mert sokan csak azt hiszik, hogy isznak eleget.
Cickafark tea jó a női bajokra, ülőfürdőnek is, pl kamillával együtt, ami gyulladás csökkentő.
De amíg nem derül ki, hogy mi bajod, addig hajtsd az orvosokat, mert ha valami komoly, akkor nem szabad várni a megfelelő kezeléssel. A természetes dolgok csak enyhe esetben jók, vagy rásegítésnek.
Én voltam hólyag tükrözésen, ne félj tőle, a gyomortükrözésnél 100x jobb :D és talán választ is kapsz. UH nem tudom volt-e, az is kellene. Vizelettenyésztés mit mutat? Vérkép?
Nem volt benne gyulladásra utaló jel? Akkor nem az. És nem fertőzés. Emelkedett lenne a fehérvérsejt szám pl. Rákszűrés? Reumatológia? Lelki okok? Ezekre tudok gondolni.
De mindenek előtt nagyon sok folyadék. Nekem sem találtak semmit, bár nekem volt fehérje, genny is a vizeletben, mégsem találják okát 20 éve. De a mindennapos 3 liter megoldotta (melegben még több). Átmossa a vesét, húgyutakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!