Milyen otthoni kezelések vannak a nemi herpeszre?
Nem biztos, hogy egy ilyen komoly témában elkezdenék otthon kóklerkedni!
Irány a patika és kérj rá valamilyen kenőcsöt!
DE! Ha nagyon cikinek tartod, akkor ne abba a patikába menj amiben ismernek.
És legfőképpen mondd el a gyógyszerésznek, hogy milyen herpeszre kell, mert a szájherpeszre egészen más készítményt adnak mint a nemi herpeszre. Nem volna túl jó, ha az amúgy is drága krémet megennéd és még csak nem is arra való amire neked kell!
Gondolom nem mentél el orvoshoz vele,mert ott adtak volna rá kenőcsöt...
Amíg azt sem lehet 100%-ra venni h herpesz,a helyedben nem kisérleteznék.Akár HPV is lehet,vagy sok sok más dolog is.Kérlek inkább nézesd meg bőrgyógyászaton,ciki tudom,én is jártam már,de az a biztos amit ők mondanak.
Ezzel feltetlen elkell menni orvoshoz, Aki majd megallapitja azt, hogy valoban herpeszed van-e.
A herpeszt nem kell szegyellni, de nagyon fontos az, hogy helyesen kezeld.
A herpesz valamelyik formajaval szinte mindenki fertozott, de a tunetek csak akkor jelentkeznek, ha a virus aktivizalodik. Az ido nagy reszeben ugyanis nyugalmi allapotban van,a borben vagy az ahhoz kozeli idegsejtekben. Olykor a levegon keresztul vagy targyak kozvetitesevel is terjedhetnek, a fertozeshez altalaban kozvetlen testi erintkezesre van szukseg.
Ha a vedekezorendszer betegseg, serules, kimerultseg vagy lelki stressz miatt meggyengul, a herpesz aktiv fertozest hozhat letre.
Tovabbi kivalto ok a savas emesztesi zavar, a laz, a menstruacio, a mergezeses allapot, a testi kimerultseg, az erzelmi zavar, vagy az immunvalasz gyengulese.
A herpesz ugy kezelheto a legjobban, ha eros fizikai es lelki vedekezes fenntartasaval nem engedjuk aktivizalodni. A megfelelo taplalkozas es mozgas reven egeszseges szervezetnek jo eselye van a virus kordaban tartasara. Fontos a pozitiv lelki beallitodas is, nehogy a modern elet stresszhatasai legyengitsek szervezetunk ellenallasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!