Vannak olyan anyagok, amik értágítók és csökkentik a vérnyomást?
A vérnyomást természetes módon megfelelö étkezéssel, és sporttal, sok mozgással lehet csökkenteni, ha még nem tetted magad teljesen tönkre.
Mellesleg a gyógynövényeknek is van mellékhatása, söt sok gyógynövény veszélyesebb lehet, mint egy gyógyszer. (Én elvileg gyógynövény-párti vagyok, de azoknak is megvannak a határai!)
Értem.
Nemrég olvastam Dr. Lenkei ajánlásait, hogy vitaminokkal, gyógynövényekkel megőrizhetjük az egészségünket, véleményét is leírja a gyógyszermaffiáról
Mennyire magas? Ha csak nagyon ritkán és csak kicsit emelkedik meg, akkor persze jók az ilyen nyugtató teák meg a testmozgás is. Ha rendszeresen és nagyon, akkor nem értem.
“ Az orvosoktól nem fogadok el gyógyszert, mert még szeretnék élni”
Érdekes kettősség. Én szeretném látni a gízai piramisokat, de nem vagyok hajlandó Egyiptomba utazni.
Nagyapám is szedett vérnyomáscsökkentőt, 88 évet élt. Dédnagyapám szintén, ő 94 évig húzta. Nagymamám szegény csak 82-t élt meg meg, szintén vérnyomáscsökkentőkkel. Gondolom ha nem szedték volna, akkor akár a 100 év is lehetett volna cél náluk. Vagy az 50, ha agyvérzést kapnak a kezeletlen magas vérnyomás miatt.
#7 aha. Hát neked nincs könnyű életed az biztos, de ahogy előttem is írták: a gyógynövényekre nem írja rá a természet, de bizony annak is lehetnek mellékhatásai.
A magas vérnyomásnak tudod mi a mellékhatása? Pl agyvérzés. Nem feltétlenül halsz meg tőle, azt csak kívánni fogod, mikor zöldségként fekszel a kórházban és még pislogni is az ápoló segít, h ne száradjon ki a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!