Segített valakinek Bemer mágneses készülék fülzúgás, fülcsengés enyhítésében?
Ha az orvos ajánlotta akkor biztos segít a fülcsengésen is. Na most azt nem tudom, hogy a Bemer-nél mennyibe kerül egy kezelés, de nem olcsó. Ma már lehet kapni ilyen mágneses készülékeket amelyek otthoni használatra vannak kifejlesztve. Hatásában ugyanaz mint a Bemer, de sokkal kedvezőbb árban. Az én tapasztalataim, hogy allergiára, érszűkületre, fájdalmakra, vérnyomásproblémákra, reumatikus panaszokra nagyon jó és hatásos.
Mi a nyáron vettünk egy ilyen otthoni készüléket és nagyon meg vagyunk elégedve, sokat keresgettem és ezt a készüléket találtam ár-érték-minőség arányban a legkedvezőbbnek. [link]
Egy érrendszeri vizgálat előzte meg a kezelést. A doki szerint vannak utaló jelek az érszűkületre, mely előidézheti a fülcsengést, zúgást.Egy 30 napos terápiát javasolt. Ez állt egy 15 perces SONOMAT-os kezelésből és egy 25 perces Bemer mágneses kezelésből, melynek az alkalmankénti ára: br. 3000Ft.
Ezt végig járva szép kis megkönnyebbülés volt a zsebemnek, de sajnos az indító ok nem szűnt meg. A kezelés ideje alatt az ízületi problémáim csökkentek, de azóta újból a régiek. Sajnos a nagy ígéretek messze elkerültek.
Egy hónapja fejeződött be a kezelés és azóta is minden a régi, kíváncsian várom a kontrol vizsgálatot és a TUDOMÁNYOS magyarázatot.
Sziasztok. Aki írt a BEMER-ről : aóta voltál plusz kezeléseken ?
Én 17 év vagyok beteg..:(( Érdemes belevágni ?
De az akusztikus neuromodulációval már majdnem teljesen megszűnt a fülzúgás (kopp-kopp)
BG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!